Schimba programul. Vino la muzeu

Muzeul National “George Enescu” are placerea sa-si anunte afilierea la evenimentul “Saptamana familiei, saptamana fara TV” organizat in perioada 22-28 noiembrie. Programul special al Muzeului cuprinde o suita de concerte incepand de marti, 23 noiembrie pana sambata, 27 noiembrie, completata de proiectii de desene animate si vizite ghidate.

Startul saptamanii anti-TV este dat de cvartetul “Florilegium” care va interpeta muzica romaneasca marti, 23 noiembrie la ora 18.30. Ziua de miercuri este dedicata muzicii spaniole. Recitalul va incepe la aceeasi ora si va fi sustinut de mezzosoprana Claudia Codreanu si Costin Soare la chitara. De joi pana sambata in sala Cantacuzina de la Muzeu vor rasuna instrumentele muzicale ale elevilor de la Scoala de Muzica nr. 5 si ale adolescentilor de la Liceul Dinu Lipatti. Recitalurile incep la ora 17.00, 18.30, respectiv ora 11.00. Seria de concerte va fi incheiata de o reprezentatie a corului “Nihil sine Deo” de la ora 18.00.

De miercuri pana duminica va asteptam sa va spunem altfel de povesti si istorii despre George Enescu si Palatul Cantacuzino in cadrul unor vizite ghidate, doar intre orele 13.00 si 15.00. In virtutea angajamentului pe care institutia si l-a asumat prin afilierea la acest eveniment pe 25 si 26 noiembrie intrarea la Muzeu va fi gratuita.

Bine de stiut: marti, 23 noiembrie si miercuri, 24 noiembrie, intre 15.00 si 16.00 Muzeul se dedica unui grup de 10 copii de la Scoala de Arte si Meserii nr. 2 din Bucuresti, copii ce au cerinte educative speciale. Programul cuprinde si vizionarea unor parti din desenul animat Fantasia.
Un program plin. O saptamana este insa mult prea putin daca luam in calcul nevoia copiilor nostri de cultura si educatie. Din acest motiv va asteptam sa participati si la viitoarele evenimente ale Muzeului National “George Enescu”.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la telefon sau electronic.

Muzeul National “George Enescu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *