Gramatica limbii engleze Teorie si exercitii

Lucrarea Gramatica limbii engleze – teorie si exercitii ofera posibilitatea de a invata corect limba engleza din punct de vedere gramatical atat pentru persoane care doresc sa-si aprofundeze cunostintele cat si pentru persoane care sunt la inceput de drum in invatarea acestei limbi. Conceputa pentru a-i invata pe cititori intr-un mod antrenant, acesta carte isi doreste sa aduca un sprijin atat persoanelor tinere cat si adultilor dornici de invatare.

Despre cartea Gramatica limbii engleze – teorie si exercitii

Autorul isi propune sa invete persoanele de nivel incepator principiile de baza si elementele teoretice ale limbii engleze, prin peste 900 de exercitii aplicative.;
Cartea parcurge toate elementele de baza ale gramaticii engleze precum adjectivele, adverbele, comparativul, superlativul, articolul, pronumele, verbul, modalele, prepozitiile, conjunctiile si multe altele;
Pe langa elementele principale ale gramaticii engleze, cartea contine si un capitol supliment, in care se regasesc teste de vocabular si conversatie.

Lucrarea de limba engleza nu este insa o premiera pentru autorul ei, aceasta nefiind primul sau titlu de succes de acest gen:
Aceasta carte dezvaluie competentele lingvistice si educationale ale limbii engleze si incurajeaza cititorul sa invete intr-un mod activ, combinand elemente de teorie cu exercitii. Astfel fiecare capitol este insotit de exemple relevante, usor de inteles, si de o serie consistenta de teste., declara Olaru Constantin, autorul lucrarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *