Targul manualelor scolare la Brasov

Asociatia Libris Cultural, in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si Inspectoratul Scolar Judetean Brasov, organizeaza in perioada 1719 septembrie 2010, in foaierul Teatrului Sica Alexandrescu Targul Manualelor Scolare.

Targul se adreseaza elevilor, parintilor si cadrelor didactice din judetul Brasov, oferindu-le, pe durata celor 3 zile de manifestare, o gama variata de manuale si caiete scolare (pe edituri si cicluri de invatamant), rechizite, culegeri si carti scolare.

Organizatorii lanseaza in cadrul Targului Campania Cartile nu se prafuiesc, se daruiesc care isi propune sa promoveze in randul elevilor un model de buna practica in ceea ce priveste reutilizarea cartilor scolare. Campania va incuraja predarea stafetei de cunoastere de la o generatie la alta, prin motivarea donatiilor de carte scolara folosita de elevi in anii precedenti. Cartile astfel colectate vor ajunge la Inspectoratul Scolar Judetean care le va distribui copiilor proveniti din familii cu posibilitati materiale reduse. Pentru a incuraja spiritul civic, pentru fiecare donatie facuta, elevii vor primi din partea Libris un cupon de reducere de 15% la achizitiile facute in cadrul targului.

Un beneficiu in plus adus vizitatorilor targului il reprezinta posibilitatea de a face comenzi de manuale si carti scolare, Asociatia Libris Cultural venind astfel in sprijinul celor care nu au posibilitatea de a cumpara pe parcursul celor trei zile de desfasurare a targului. Astfel, toti cei interesati au posibilitatea sa analizeze oferta de manuale si sa comande prin intermediul Librariei st. O. Iosif si librariei online www.libris.ro.

Targul Manualelor scolare 2010 a fost inclus in calendarul evenimentelor desfasurate cu ocazia aniversarii implinirii a 775 ani de atestare documentara a orasului Brasov.

Asociatia Libris Cultural a fost infiintata in anul 2005 cu scopul de a promova cultura nationala si universala, cel mai important proiect al sau fiind Targul International de Carte si Muzica, organizat anual la Brasov.

Pentru mai multe detalii despre Asociatia Libris Cultural accesati www.libriscultural.ro

www.libris.ro

2 thoughts on “Targul manualelor scolare la Brasov”

  1. foarte fain. sa ai totul intr-un singur loc, sa nu fie nevoie sa alergi tot orasul ca sa iti asiguri necesarul pt scoala. buna ideea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *