Aventurile lui Miercuri, Cheia fulgerului Volumul III de Jon Berkeley

Acum, că Miles Miercuri a descoperit legătura sa cu magicul Ou al Tigrului, iată-l la cârma unei călătorii fantastice. Hotărât să recupereze piatra furată şi să elibereze sufletul captiv din aceasta, Miles porneşte la drum alături de Micuţă, un Înger al Cântecului, şi de exploratorul orb şi sarcastic Baltinglass al Arabiei. Ţinta călătoriei lor se află dincolo de mare şi deşert, în casa mătuşii sale, Nura, care poate fi unica lor speranţă de a elibera adevărata putere a Oului.
Călătoria le este însă presărată cu aventuri şi catastrofe aproape fatale – de la zborul în înaltul cerului pe o goeletă la întâlnirea cu maestrul nebun de manej, Marele Cortado, şi nătângul său tovarăş, doctorul Tau-Tau. Dar cel mai mare pericol vine din partea unui malefic Înger al Somnului care a coborât din Regat pentru a pune mâna pe Ou şi a pune capăt vieţii lui Miles. Va putea oare Miles să descopere secretele ascunse în Ou şi să înfrunte Regatul? Şi, mai presus de toate, îşi va putea aduce oare tatăl înapoi?
Ultimul volum captivant al Aventurilor lui Miercuri încheie minunatele călătorii ale lui Miles Miercuri şi căutarea secretelor ce i-ar putea dezvălui adevărata sa identitate.

Ilustraţii: Brandon Dorman
Traducere: Mihaela Petrică
ISBN 978-973-128-342-5
Format: 15 x 23 cm
Nr. de pagini: 384, cartonată cu supracopertă
Preţ: 54,90 lei
8-12 ani

JON BERKELEY s-a născut la Dublin pe vremea când hainele nu aveau revere, iar omul încă nu păşise pe Lună. A fost educat de dascăli severi, într-o şcoală în care nu puteai merge la toaletă decât dacă cereai voie în irlandeză.
Mai bine de douăzeci de ani, Jon a fost grafician liber-profesionist, iar de curând a început să scrie. Este autorul şi ilustratorul poveştii CHOPSTICKS, despre prietenia dintre un şoarece şi un dragon. A ilustrat şi diverse cărţi publicate de alţi autori.

Din această serie au mai apărut :

PALATUL RÂSULUI
Volumul I din Aventurile lui Miercuri
Traducere de Laura Botorcu
ISBN : 973-128-007-3
Colecţia Fantasy
Număr de pagini : 440
Format :15 x 23 cm
Pret: 34,99 lei

OUL TIGRULUI
Volumul II din Aventurile lui Miercuri
Traducere de Gabriela Stoica
ISBN : 973-128-273-2
Colecţia Fantasy
Număr de pagini : 416
Format : 15 x 23 cm
Pret: 54,90 lei

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.corintjunior.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *