Manual de stil. Gentleman, de Dana Budeanu

Editura Nemira vă invită sâmbătă, 7 iunie, ora 17, la lansarea volumului Manual de stil. Gentleman, de Dana Budeanu. Evenimentul va avea loc la standul Nemira din cadrul târgului de carte Bookfest 2008, pavilion 14, indicativ 12.

Stilul, moda, hainele, eleganţa nu aparţin doar femeilor, acestea trebuie să facă parte şi din viaţa bărbaţilor. Manual de stil. Gentleman vă ajută să vă creaţi propriul stil vestimentar, să alegeţi ţinutele care vi se potrivesc perfect şi să vă completaţi garderoba după reguli stilistice stricte.
Această carte urmează volumului Manual de stil pentru femei, care s-a bucurat de un real succes, primul tiraj epuizându-se în mai puţin de 2 săptămâni de la apariţia sa în februarie 2008.

“Această a doua carte pe care am scris-o s-a născut dintr-un imens sentiment de regret care nu are nimic în comun cu pornirile ce m-au împins către prima încercare.
Regretul s-a născut din permanenta frustrare pe care o simt atunci când merg pe stradă şi nu observ nici un gentleman. Nici măcar unul. Mă refer, bineînţeles, la o impresie creată doar de un prim contact vizual. Bărbatul din ziua de astăzi este atât de «modern» din punct de vedere vestimentar, încât s-a transformat în ceva aproape imposibil de privit. În afară de peisajul superb din jurul liceelor unde, culmea, tinerii dau un incredibil exemplu de informaţie stilistică şi de adaptare vestimentară, restul, strada, ţipă de prost-gust.
Aş vrea să mă pot întoarce în timp, măcar pentru o clipă, să retrăiesc vremurile în care o simplă privire asupra celor din jur inspira RAFINAMENT.” (Dana Budeanu)

Invitată specială la acest eveniment este actriţa Monica Bârlădeanu.

www.nemira.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *