BookBlog – nou concept de eveniment cultural

Evenimentul va consta în lecturi publice şi dezbateri culturale într-o atmosferă relaxată şi prietenoasă, apropiindu-se de evenimentele similare dezvoltate cu succes în alte ţări. Prima ediţie a BookTalks va avea loc pe 13 iunie 2008 la orele 19:00 în Club A (Str. Blănari nr.14) şi îl va avea ca invitat pe domnul Ioan T. Morar care va citi celor prezenţi fragmente din cartea sa “Lindenfeld”, pe care ulterior participanţii le vor discuta împreună cu autorul în cadrul unei dezbateri.

“BookTalks îşi propune să fie complet diferit de modelul lecturilor publice desfăşurate, sporadic, până acum în România: cu public restrâns şi cadru formal. Sperăm că, în timp, BookTalks se va impune ca un eveniment de referinţă în piaţă şi va fi perceput ca o ocazie pentru scriitori şi pentru pasionaţii de lectură de a se întâlni şi dezbate temele din cărţile prezentate. Şi, de ce nu, că se va transforma odată cu fiecare ediţie, într-o întălnire a unui grup din ce în ce mai mare de prieteni” a declarat Andrei Roşca, fondator bookblog.ro şi organizator al BookTalks

Intrarea va fi liberă pentru toţi cei pasionaţi de lectură şi, în plus, această primă ediţie BookTalks va fi bogată în surprize pentru toţi cei prezenţi. Ediţia din 13 iunie reprezintă de asemenea un prilej pentru organizatori să afle impresiile şi sugestiile celor prezenţi, de care vor ţine cont în organizarea următoarelor ediţii, care vor avea loc lunar.

Bookblog îi invită pe această cale pe toţi pasionaţii de lectură să participe la prima ediţie a BookTalks care va avea loc în data de 13 iunie, la orele 19:00, în Club A, avandu-l ca invitat pe domnul Ioan T. Morar.
Va fi o ocazie pentru toţi cei prezenţi să se cunoască şi să discute despre subiecte care îi pasionează şi, de asemenea, să contribuie la îmbunătăţirea acestui nou concept de eveniment cultural pentru a fi la înălţimea aşteptărilor şi la nivelul celor care se desfăşoară deja cu succes în alte ţări.

www.bookblog.ro a fost desemnat cel mai bun blog de cultură din România atât în 2007 cât şi în 2008 în cadrul competiţiei RoBlogFest. Este un blog colectiv, axat pe recomandări de carte. Recenzii, Dezbateri în Clubul de Carte, Integrale de autori, Inteviuri cu Scriitori, Concursuri cu premii in cărţi, Evenimente. O echipă de 14 oameni, 2 ani şi jumătate, peste 1000 de cărţi recenzate. Povestea continuă. Ne găsiţi pe www.bookblog.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *