Shutter Island in limba romana

In asteptarea filmului Shutter Island (in regia lui Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal), Editura Paralela 45 va invita la lectura. O poveste incitanta cum este cea din romanul Shutter Island al faimosului scriitor Dennis Lehane nu are cum sa nu va tina cu sufletul la gura pana la ultima pagina.

In 1954, din spitalul psihiatric de pe Insula Shutter dispare o pacienta periculoasa, responsabila pentru o serie de crime. Serifii federali Teddy Daniels si Chuck Aule se deplaseaza la fata locului pentru a investiga disparitia, iar cercetarile lor dezvaluie practici sinistre care se desfasoara nestingherite in acest loc izolat si macabru. Insa, pe masura ce investigatia avanseaza, devine din ce in ce mai dificil de stabilit cine este in spatele acestor practici si, mai ales, catre cine sunt ele, de fapt.
Editura Paralela 45.

4 thoughts on “Shutter Island in limba romana”

  1. Eu cred ca cele mai interesante romanuri sunt cele fantastice imbinate cu realism!Suntem satui de viata reala, uneori vrem o alta lume,o odihna in lumea cartilor S.F e ceia ce trebuie!Intra pe site si citeste o intimplare realisto-fantastica ce te va fascina!

  2. E foarte frumos ca un prieten scrie o poveste, chiar “realisto-fantastica”. Ar fi mai usor de citit daca nu ar avea atatea greseli de gramatica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *