SPIOANA IMPERIALA de Mark Robson

Într-o lume dominată de magie şi de crimă, împăratul îi încredinţează lui Femke o misiune primejdioasă. Sarcina pare limpede, dar tânăra spioană ajunge să fie repede atrasă într-o cursă complicată.

Izolată într-o ţară ostilă, vânată de autorităţi şi de un vechi duşman care-şi doreşte să se răzbune, Femke are nevoie de toată inteligenţa şi de toate calităţile ei pentru a supravieţui. Numai Reynik, un soldat abia ieşit din şcoala militară, pare dispus s-o ajute. Dar, fără să-i cunoască adevărata misiune, Reynik descoperă repede că loialitatea e o treabă periculoasă.

Traducere de Lavinia Branişte
Format: 13×20 cm; 336 pagini
Preţ: 39,90 lei

În curând:
ASASINUL IMPERIAL de Mark Robson

Scoasă în afara legii de către împărat, Societatea Asasinilor loveşte din nou puternic.
Împăratul e nevoit să acţioneze repede. Are nevoie de cineva care să se infiltreze în ghildă. Toate tentativele de a localiza sediul asasinilor au dat greş. Pe Femke o cunosc deja, aşa că Reynik, tânărul legionar, trebuie să pătrundă în cercul lor şi să le descopere secretele.
Dar enigmele ţinute ascunse timp de peste cinci secole cer un preţ mare. Reynik e gata să-şi rişte viaţa, dar e posibil ca în această misiune să fie nevoie de mai mult.
Ar putea să-l coste sufletul.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:
Roxana Petrescu
PR Manager

www.corintjunior.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *