Straini in Noapte – 3 februarie 2010 – Palatul National al Copiilor

Piesa de teatru “Straini in Noapte” continua seria reprezentatiilor si in 2010! Dupa doi ani si jumatate in care piesa a fost interpretata cu succes in toata tara de catre Florin Piersic si Emilia Popescu, in regia maestrului Radu Beligan, iata ca publicul se arata inca avid sa savureze acest spectacol al replicilor dinamice si pline de subinteles. Si pentru ca dorinta spectatorilor este intotdeauna o prioritate pentru organizatori, piesa va avea o noua reprezentatie pe data de 3 februarie 2010, incepand cu ora 19.00 la Palatul National al Copiilor.

Infidelitati, seductie, placeri si pasiuni – toate acestea construiesc o poveste cat se poate de autentica pe care toti cei prezenti o vor recunoaste si in care se vor regasi. Un umor de un real bun gust si un final placut, insa neasteptat, piesa beneficiaza de o stralucire aparte prin jocul desavarsit al celor doi actori, in care fiecare gest spune mai mult decat o mie de cuvinte.
Pretul biletelor este de 60 de Lei si pot fi achizitionate de la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2, Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring, de la casa de bilete a Palatului National al Copiilor si online pe www.vreaubilet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *