Sus, printre nori – cartea scrisă de legendarul rock star Paul McCartney, la editura Nemi

Sir Paul McCartney, componentul legendarei trupe Beatles, se aventureză în minunata lume a poveştilor pentru copii.
Editura Nemi, parte a Nemira Media Group, vă aşteaptă în toate librăriile cu o apariţie editorială de excepţie: Sus printre nori, de Paul McCartney.

«Adevăratul caracter al omului se poate vedea din felul în care se poartă cu animalele, fraţii lui de pe planeta Pământ. Ani în şir am lucrat la această poveste şi la creionarea acestor personaje, iar acum am în sfârşit prilejul de a le vedea transpuse într-o poveste minunată», Paul McCartney.

Sus, printre nori este o carte a cărei primă ediţie s-a vândut în Anglia în 500.000 exemplare ! O carte pentru copii de toate vârstele!

Sus, printre nori, este povestea Ritei, o veveriţă nevoită să îşi părăsească casa, Ţinutul Pădurii, distrus acum de planurile de dezvoltare ale diabolicei Greta.
Rita făgăduieşte mamei sale că va găsi fabuloasa insulă Animalia, locul unde se spune că toate animalele trăiesc în libertate, fără nicio grijă. Ajutată de Brosco, broscoiul care zboară într-un balon cu aer cald, de Valentina, curajoasa veveriţă roşcată, şi de Şobo, rozătorul familiarizat cu ameninţările oraşului, Rita transformă cautarea personală într-un plan grandios de eliberare a tuturor animalelor înrobite. Un plan pe cât de îndrăzneţ, pe atât de primejdios.

Despre autori :
Paul McCartney, fascinat de lumea poveştilor copilăriei, a păstrat vie de-a lungul timpului dragostea pentru clasicele poveşti Disney. Dovadă stau filmele de animaţie realizate în colaborare cu Geoff Dunbar, cu care a câştigat un premiul BAFTA pentru cel mai bun film de animaţie şi care se află printre cele mai bine vândute filme de scurt metraj.

Geoff Dunbar, artistul care a creat ilustraţiile cărţii, este unul dintre cei mai buni regizori de animaţie. Printre numeroasele premii de film şi televiziune primite, Geoff se bucură de două premii BAFTA, un premiu Palme d’Or la Cannes, Ursul de Aur la Berlin, premiul Grand Prix, la Ottawa, şi La Spiga d’Ore, la Valladolid.

Philip Ardagh a scris peste şaizeci de cărţi pentru copii, multe dintre ele fiind traduse în prezent în peste douăzeci şi cinci de ţări.

Editura Nemi, înfiinţată în martie 2007, se dedică producţiei de carte pentru copiii care nu ştiu încă a citi şi trăiesc în universul imaginilor unei lumi pe care o descoperă sprijinindu-se pe rostirea poveştilor de către părinţi şi bunici, respirând vraja povestirii (1-5 ani); pentru cei care deprind cititul şi cresc odată cu primele lor lecturi; pentru cei fascinaţi de magia poveştii (6 -11 ani).
4
www.nemira.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *