Tatuaj cu sange de monstru: noua trilogie fantasy

Corint Junior anunţă apariţia volumului I din incredibila trilogie fantasy Tatuaj cu singe de monstru, Cartea intai: Orfanul, de D. M. Cornish „…O încântătoare excepţie, plină de prospeţime, într-un ocean de lumi fantastice stereotipe.” School Library Journal Peninsula-Continent este un tărâm periculos. Aici, monştrii trăiesc laolaltă cu oamenii, într-o luptă continuă. Oraşele şi târgurile, călătorii şi fermierii au nevoie de a fi apăraţi de monştri şi există indivizi modificaţi chirurgical care şi-au închinat viaţa protejării lor, în schimbul unor sume de bani.
În această lume, în oraşul Boschenberg, un băiat numit Rossamünd se pregăteşte pentru călătoria spre primul său loc de muncă. A aşteptat, împreună cu ceilalţi orfani de la Onorabila Societate Maritimă pentru Adăpostirea Orfanilor Băieţi şi Fete patronată de doamna Opera, să fie recrutat pentru a servi în marină, dar s-a trezit ales pentru o altă meserie. Ceea ce începe ca o simplă călătorie către locul de muncă devine curând o aventură periculoasă sub ameninţarea monştrilor — dar şi a oamenilor, care pot fi chiar mai răi decât aceştia. Călăuzindu-se doar după almanahul său, Rossamünd trebuie să-şi aleagă calea cu multă grijă.

Însoţită de anexe, hărţi şi un glosar, Tatuaj cu singe de monstru — Orfanul captivează cititorii de la prima propoziţie şi îi cucereşte în întregime.

D.M. CORNISH are 36 de ani şi s-a născut la Adelaide, în Australia. Descoperindu-şi încă din copilărie o pasiune pentru desen, a studiat artele plastice la Universitatea din South Australia. Fascinat de povestirile despre alte lumi, a început să conceapă el însuşi o lume — mai întâi câteva planşe, câteva crochiuri, după care s-a lăsat prins în fascinantul joc de a construi nevăzutul, adăugând hărţi, descrieri de personaje, inventând nume, locuri, istorii, tradiţii…
A adunat astfel de schiţe şi notiţe „pentru plăcerea personală” timp de zece ani. Apoi, într-o zi, i s-a oferit şansa de a le sistematiza şi de a le publica. Aşa a apărut, în 2006, Orfanul, primul volum din trilogia Tatuaj cu singe de monstru.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Luiza Trupina
PR Manager
Grupul Editorial Corint
021 319 47 97
www.edituracorint.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *