Teatrul de Arta Bucuresti deshide stagiunea la Clubul Taranului

Deshiderea stagiunii la Clubul Taranului. Se joaca “Un barbat si mai multe femei” cu Paula Chirila si George Constantinescu. Teatrul de Arta Bucuresti va invita luni, 4 octombrie, ora 21, la comedia Un barbat si mai multe femei. Un spectacol cu Paula Chirila si George Constantinescu, in regia lui Bogdan Husanu.

Piesa abordeaza relatia dintre barbat si femeie, cu accente pe comunicarea lor mereu conflictuala, in definitiv, disputandu-se vesnica problema a supremației unuia dintre sexe. Femeia este o fiinta necunoscuta barbatului, un mister pe care o minte logica nu-l poate rezolva. Femeia il poate innebuni pe barbat: cu iubirea, cu nerabdarea sau pur si simplu cu nervii.

Un barbat si mai multe femei – raiul pe pamant sau un iad autentic? Gavrunski, personajul masculin, cunoaste de-a lungul piesei femeia inger,femeia exaltata, femeia paznic, femeia autoritara, femeia disperata, femeia victima – ele sunt norocul si ghinionul din viata sa. O viata care devine brusc foarte imprevizibila.

Cum sa devii dintr-un timid, un mare cuceritor de femei? Cat de mare este pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru a provoca suspinele lor? Afla dintr-Un barbat si mai multe femei.

Text: Leonid Zorin
Distributie: Paula Chirila, George Constantinescu
Regie: Bogdan Husanu

Pretul unui bilet este de 20 RON.
Rezervarile se fac la numarul de telefon 0746 114 224.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *