Transforma 2% din impozit in carti pentru copii

Salvati Copiii Romania desfasoara pana pe 15 mai 2010 Campania “Transforma 2% din impozitul pe venit in carti pentru copii!”, prin intermediul careia fiecare salariat poate contribui la sustinerea integrarii scolare a copiilor din comunitati sarace. Anul trecut am reusit sa strangem 134.596 euro, bani care au fost folositi pentru a ajuta 520 de copii saraci. Banii s-au transformat in sprijin pentru a merge la gradinita, haine, rechizite, mancare si cursuri after-school, vitamine si suport nutritional (pentru copii infectati cu HIV) si cursuri de integrare in comunitate (pentru copii refugiati).

Va scriem si in acest an pentru a va solicita sprijinul, rugandu-va totodata sa transmiteti acest mesaj angajatilor, colegilor, prietenilor si tuturor celor care doresc sa directioneze 2% din impozitul pe venit in favoarea copiilor. Implicarea noastra, a tuturor, este extrem de importanta pentru copii si le poate schimba viata in bine.

Procedura este foarte simpla si nu va costa nimic. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati Formularul 230. Nu este nevoie sa specificati suma si nici sa atasati Fisa Fiscala. In cazul in care un contribuabil are venituri din mai multe surse, va completa Formularul 200. Ambele formulare sunt atasate acestui email si déjà completate cu datele organizatiei noastre.

Pentru a simplifica si mai mult lucrurile, in cazul in care exista mai multe formulare completate, un voluntar Salvati Copiii va veni la sediul dumneavoastra sa le ridice si ulterior, noi le vom trimite catre administratiile financiare.

Alegand sa directionati 2% din impozitul pe venit catre Salvati Copiii Romania schimbati in bine viata unui copil. In numele tuturor copiilor care vor beneficia de generozitatea dumneavoastra, va multumim pentru incredere si sprijin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *