Tritonic patrunde in mintile criminale

Editura Tritonic a publicat antologia ,,Cei mai odiosi 100 de criminali romani” , alcatuita de comisarul Traian Tandin, un politist recunoscut pentru reusitele sale profesionale multiple si pasionat de meseria de detectiv. Volumul ii prezinta pe cei mai odiosi o suta de criminali romani si povestile lor terifiante, incepand cu secolul XIX si mergand pana la evenimente recente, inca proaspete in constiinta publica. Cazurile lui StefanVasile Terente si Ion Rimaru sunt doua exemple de minti criminale socante, care sunt amplu prezentate in carte.

Esenta acestei carti este relatia dintre fapta savarsita si pedeapsa umana cuvenita, dincolo de anchetele politenesti si marturiile socante ale asasinilor.

Cartea ofera o vizune din interior asupra tentativelor de a gasi faptasul inainte ca acesta sa comita o noua crima si asupra relatiei dintre crima si pedeapsa, fundamentala pentru mentinerea echilibrului societatii omenesti.

Traian Tandin, supranumit si “comisarul TT”, este discipol al marelui criminalist, general de brigada, Dumitru Ceacanica si a publicat pana in prezent peste 60 de scenarii si carti pe baza experientei lui politenesti.

Andreea Manea
PR Manager
mobil: 0728. 877. 444
e-mail: pr@tritonic.ro
editura@tritonic.ro
http://www.tritonic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *