Tunele 2, aventura continua

Un mic cadou de Craciun… am primit Tunele 2 si deja sunt la jumatatea cartii. Aventura continua in subteran exact de unde ramasese in primul volum. Baietii, Will (Seth) si Cal sunt in trenul care merge spre Adancuri, il regasesc acolo si pe Chester, condamnat de Styx la exil in haurile subterane unde colonistii  nu puteau supravietui. Reusesc sa scape cu bine din majoritatea pericolelor pina acum. In volumul doi apare insa Sarah, mama lui Will si a lui Cal, despre care stim ca evadase din Colonie cu multi ani in urma.

Incet, incet, Styx reuseste, cu ajutorul Rebeccai, sora vitrega a lui Will care de fapt era un Styx de mica, sa o convinga pe Sarah ca Will a innebunit si ca l-a omorat pe Tam si l-a rapit pe Cal pentru a-l duce in Adancuri. Sarah devine astfel cel mai de temut inamic al lui Will care habar nu are despre asta.

Baietii exploreaza Adancurile si reusesc sa descopere urmele lui dr. Burrows, tatal adoptiv al lui Will care i-a inspirat pasiunea pentru aventuri. Ce urmeaza? Vom mai vedea…

One thought on “Tunele 2, aventura continua”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *