TUNELE 2. IN ADANCURI… LANSARE OFICIALA IN SIBIU SI LA GAUDEAMUS

OI, 20 NOIEMBRIE 2008, ORA 16.00, SIBIU, LIBRARIA HUMANITAS SAMBATA, 22 NOIEMBRIE 2008, ORA 16.00, BUCURESTI, TARGUL DE CARTE GAUDEAMUS, STANDUL GRUPULUI EDITORIAL CORINT

CAPĂTUL TUNELULUI ESTE DOAR ÎNCEPUTUL…
TUNELE 2. ÎN ADÂNCURI…
de Roderick Gordon şi Brian Williams

• BESTSELLER NAŢIONAL ŞI INTERNAŢIONAL, SUCCESORUL LUI HARRY POTTER
• TUNELE – o serie tradusă în 40 de limbi
• Drepturile de ecranizare ale acestei serii au fost achiziţionate
pentru 1 milion de dolari, filmul urmând să fie lansat în anul 2010

TUNELE (CORINT JUNIOR) – o serie fantasy de succes care se va bucura de prezenţa scriitorilor pentru lansarea oficială a celei de-a doua cărţi, TUNELE 2. ÎN ADÂNCURI…
Autorii – Roderick Gordon şi Brian Williams – se vor afla în România în perioada
20 – 22 noiembrie 2008.

TUNELE 2. ÎN ADÂNCURI…
de Roderick Gordon şi Brian Williams

Chiar dacă au scăpat deocamdată de urmăritorii Styx, Will, prietenul său, Chester, şi fratele lui, Cal, nu sunt nici pe departe în siguranţă.

Dr. Burrows, tatăl lui Will, este undeva înaintea lor şi, oricât s-ar strădui, nu reuşesc să-l prindă din urmă. Încercând să refacă traseul urmat de acesta, dau peste animale desprinse parcă dintr-un muzeu de istorie naturală, peste câmpii ce par nesfârşite şi peste mări subterane.

Diabolicii Styx sunt însă decişi să-i captureze, vii sau morţi, conduşi de Rebecca, ale cărei planuri sunt mai malefice decât şi-ar fi putut ei închipui.

Iar finalul fericit pare foarte îndepărtat…

Traducere de Dan Doboş
Preţ: 49,90 lei
Format: 13 x 20 cm, 736 pagini
Cartonată cu supracopertă

TUNELE este primul roman dintr-o serie fascinantă, în care personajul principal este Will Burrows, un băiat de paisprezece ani care locuieşte în Londra.
Are puţine lucruri în comun cu restul familiei sale, cu excepţia pasiunii mistuitoare pentru săpături arheologice, pe care o împărtăşeşte cu tatăl său. Când acesta dispare brusc, într-un tunel necunoscut, Will decide să investigheze dispariţia împreună cu prietenul lui, Chester.
Curând, se trezesc în adâncul Pământului, unde descoperă un secret întunecat şi înfricoşător, un secret care i-ar putea costa chiar viaţa.

Roderick Gordon locuieşte împreună cu soţia şi copiii în Norfolk, iar Brian Williams în East London. Amândoi au fost dintotdeauna fascinaţi de săpăturile arheologice. Brian a copilărit în cartierul Edge Hill din Liverpool. Acolo a avut ocazia să exploreze magnificul şantier arheologic iniţiat în secolul al XVIII-lea de un om de afaceri local, Joseph Williamson – tunele destul de mari cât să te plimbi cu trăsura prin ele, care mai există şi astăzi. Pentru Roderick Gordon, legăturile cu arheologia sunt şi mai directe. Stră-stră¬bunicul lui, William Buckland, a fost considerat unul dintre întemeietorii geo¬logiei, iar în 1924 a descoperit un dinozaur, care îi poartă numele. Atât Roderick, cât şi Brian sunt fas¬cinaţi de ideea existenţei unei adevărate lumi subpământene şi citează, ca inspiraţie, sistemele şi construcţiile subte¬rane care există sub atât de multe oraşe, cum ar fi: Paris, Roma, Moscova şi New York.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Editura CORINT JUNIOR, parte componentă a Grupului Editorial Corint, publică literatură pentru copii şi tineri scrisă de autori clasici, dar mai ales contemporani, de renume mondial, cu milioane de cărţi vândute. De asemenea, autorii români de profil ocupă un loc aparte în programul nostru editorial.

Roxana Petrescu
PR Manager CORINT JUNIOR
www.cronicilewardstone.ro
www.tunelebooks.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *