TUNELE 3. IN CADERE LIBERA

BESTSELLER NAŢIONAL ŞI INTERNAŢIONAL • TUNELE – o serie tradusă în peste 40 de limbi • ÎN CURÂND, FILM CU BUGET EXTRAORDINAR… Drepturile de ecranizare ale acestei serii au fost achiziţionate pentru 1 milion de dolari! • În noiembrie 2008, editura CORINT JUNIOR a lansat cartea a doua din serie în prezenţa autorilor.

CAPĂTUL TUNELULUI ESTE DOAR ÎNCEPUTUL…

În timp ce se prăbuşeşte prin puţul subteran, se pare că lui Will Burrows, băiatul de paisprezece ani, i-a venit sfârşitul. Este însă doar începutul unei noi aventuri înspăimântătoare, în care va avea de-a face cu păianjeni carnivori uriaşi şi cu mortalele Străluciri.
Mai rău decât atât, gemenele Styx nu au renunţat la planul lor diabolic…

Cărţile din seria TUNELE au un ritm alert, sunt captivante şi, pe alocuri, înfricoşătoare şi sângeroase. Philip Ardagh, Guardian

Traducere de Dan Doboş
ISBN: 978-973-128-287-9
Preţ: 54,90 lei
Format: 13 x 20 cm; 640 pagini
Cartonată cu supracopertă
Fantasy (+9 ani)

În seria TUNELE de Roderick Gordon şi Brian Williams au mai apărut:

TUNELE
Traducere de Dan Doboş
ISBN: 973-128-166-7
Preţ: 39,90 lei
Format: 13 x 20 cm, 548 pagini
Cartonată cu supracopertă

TUNELE 2. ÎN ADÂNCURI
Traducere de Dan Doboş
ISBN: 973-128-257-2
Preţ: 39,90 lei
Format: 13 x 20 cm, 736 pagini
Softcover

Roderick Gordon locuieşte împreună cu soţia şi copiii în Norfolk, iar Brian Williams, în East London. Amândoi au fost dintotdeauna fascinaţi de săpăturile arheologice. Brian a copilărit în cartierul Edge Hill din Liverpool. Acolo a avut ocazia să exploreze magnificul şantier arheologic iniţiat în secolul al XVIII-lea de un om de afaceri local, Joseph Williamson – tunele destul de mari cât să te plimbi cu trăsura prin ele, care mai există şi astăzi. Pentru Roderick Gordon, legăturile cu arheologia sunt şi mai directe. Stră-stră¬bunicul lui, William Buckland, a fost considerat unul dintre întemeietorii geo¬logiei, iar în 1924 a descoperit un dinozaur, care îi poartă numele. Atât Roderick, cât şi Brian sunt fas¬cinaţi de ideea existenţei unei adevărate lumi subpământene şi citează, ca inspiraţie, sistemele şi construcţiile subte¬rane care există sub atât de multe oraşe, cum ar fi: Paris, Roma, Moscova şi New York.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.corintjunior.ro

One thought on “TUNELE 3. IN CADERE LIBERA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *