Vampirii Sudului 5: Mort de-a binelea

Vampirii Sudului 5Volumul 5 din seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris – Mort de-a binelea  ajuns in Romania. Seria Vampirii Sudului stă la baza serialului Trueblood, o producţie originală HBO, câştigător al Globului de Aur . Seria a fost tradusă până în prezent în peste 25 de limbi. Aventurile lui Sookie Stackhouse continuă cu un nou volum pasionant. Fanii cuceritoarei eroine îi vor urmări şi acum cu sufletul la gură peripeţiile. Când îşi dă seama că fratele ei, Jason – devenit teriantrop – este în mare pericol, lui Sookie nu-i rămâne decât să afle cine îi doreşte acestuia moartea. Şi asta cât mai repede, fiindcă ucigaşul este pregătit să atace din nou…
La fel de amuzant şi de captivant ca şi cele anterioare, noul episod ne încântă cu aceeaşi combinaţie de acţiune vie, senzualitate, paranormal şi suspans, care lui Charlaine Harris îi reuşeşte de fiecare dată pe deplin.
Scenele de acţiune, stilul atrăgător, personajele supranaturale, pasajele bine dozate de erotism – iată o combinaţie irezistibilă care explică succesul exploziv al întregii serii.

Traducere din limba engleză de Ana-Maria Nica
Preţ: 30,90 lei
Format: 10×18 cm; 384 pagini

„Dialogurile naturale şi pline de umor şi o intrigă bine construită… fac din această carte cel mai reuşit volum al seriei.” Publishers Weekly

În Seria Vampirii Sudului au mai apărut:

MORŢI PÂNĂ LA APUS – În curând într-o nouă ediţie marcând difuzarea serialului la HBO România
de Charlaine Harris

NEW YORK TIMES BESTSELLER 2008
Într-un orăşel liniştit şi aparent paşnic din Louisiana, vârcolacii, menadele, teriantropii, vampirii şi oamenii par a convieţui în armonie. Însă când vampirul Bill se îndrăgosteşte de Sookie Stackhouse, o barmaniţă cu calităţi telepatice, tot acest univers explodează…
Traducere: Sorin Voinea
Format: 10 x 18 cm; 468 pagini
Preţ: 31,90 lei

MOARTEA LA DALLAS
de Charlaine Harris

NEW YORK TIMES BESTSELLER 2008
Aventurile începute în primul volumul al seriei, Morţi până la apus, continuă. Când un vampir îi cere eroinei Sookie Stackhouse să-şi folosească talentele telepatice pentru a găsi un alt mort viu dispărut, ea nu ezită. Uşor de spus, dar greu de făcut!
Traducere: Sorin Voinea
Format: 10 x 18 cm; 408 pagini
Preţ: 28,99 lei

CLUBUL MORŢILOR
de Charlaine Harris

NEW YORK TIMES BESTSELLER 2008
Curajoasa telepată Sookie Stackhouse nu se dă bătută, indiferent de piedicile care îi apar în cale. În acest al treilea volum al seriei, legătura romantică a tinerei cu frumosul vampir Bill trece prin momente mai puţin fericite. Trădarea şi dispariţia acestuia constituie o lovitură dură, dar Sookie intră din nou în acţiune.
Traducere de: Ana-Maria Nica
Format: 10 x 18 cm; 360 pagini
Preţ: 28,99 lei

MOARTĂ PENTRU TOŢI
de Charlaine Harris

NEW YORK TIMES BESTSELLER 2008
Al patrulea roman al seriei Vampirii Sudului continuă povestea tinerei telepate Sookie Stackhouse, îndrăgostită de frumosul vampir Bill. Eroina va sări în ajutorul lui Eric, marele şef al vampirilor din Louisiana, care se află în mare pericol – un veritabil război printre vrăjitoare, vampiri şi vârcolaci.
Traducere de: Ana-Maria Nica
Format: 10 x 18 cm; 420 pagini
Preţ: 29,00 lei

CHARLAINE HARRIS s-a născut în delta fluviului Mississippi, iar în prezent trăieşte în sudul statului Arkansas alături de soţul său, cei trei copii, trei câini şi o raţă. Publică romane de peste douăzeci şi cinci de ani.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

9 thoughts on “Vampirii Sudului 5: Mort de-a binelea”

  1. Cartile sunt foarte tari, singura problema e ca nu prea le gasesti in engleza, iar in romana apar mult prea tarziu..

  2. Poate ca datorita serialului de pe HBO, True Blood vor avea si cartile mai mult succes in Romania si vor aparea mai repede pe rafturi in librarii..

  3. Am castigat recent primele 4 carti din serie de 2 ori. Toate cele 4 carti sunt nou-noute si le ofer contra 10 RON neg. sau in schimbul primelor 3 carti din seria “Twilight” de la Ed. Rao (doar daca sunt si ele noi). Cei interesati ma pot contacta pe chaosnecrolyte@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *