161 de ani de Eminescu si un nou proiect online

Dupa incheierea proiectului ”2112 povesti despre revolutie”, romanialibera.ro anunta un nou proiect online: ”161 de ani de Eminescu”. Acesta este modul nostru de a sustine talentul si incuraja creativitatea literara. Proiectul se va derula in perioada 15 ianuarie – 15 iunie 2010 si va fi interactiv. Punem la dispozitia celor care scriu, din pura pasiune si placere, un spatiu virtual in care sa isi posteze lucrarile si sa primeasca feed-back, atat din partea cititorilor RL, cat si din partea unui juriu de specialitate format din redactorii de la suplimentul Timpul liber.

”161 de ani de Eminescu” se inscrie in seria de proiecte dezvoltate de noua echipa online de la romanialibera.ro, condusa de redactorul-sef Cristian Curus: Romanialibera.ro isi doreste sa creasca cu ajutorul cititorilor sai, sa raspunda nevoii acestora de informare in mod clar si profesionist. Toate campabiile pe care le vom avea anul acesta sunt raspuns la intrebarile celor care ne urmaresc site-ul, intrebari pe care ni le punem cu totii intr-o forma sau alta. spune Cristian.

Cristian Curus are o experienta de peste 8 ani in mass media, este colaborator la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii si Centrul de Jurnalism independent, este co-autor al lucrarii ”Weblog Online Publishing Platform” prima carte despre blogging publicata in Romania, iar in ultimul an a ocupat pozitia de redactor sef al suplimentului RL Timpul Liber.

Romania libera este parte a grupului Medien Holding, al carui portofoliu mai include: www.romanialibera.ro, Hiparion Publishers (revistele Caminul, Casa Mea, Domus si ”Planul Casei Mele”, revista de B2B ”Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print si Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *