50 de locuri din lume, unde o femeie isi poate face vacanta singura

Nu ai fost in vacanta pentru ca esti singura? Editura House of Guides iti prezinta un ghid incitant cu cele mai bune 50 de locuri, unde o femeie isi poate face vacanta singura.

Teresa Rodriguez-Williamson, autoarea cartii “Evadeaza – 50 de locuri, unde o femeie isi poate face vacanta singura”, iti arata destinatia de vacanta ideala. Acest ghid este special creat pentru tine, cea care ar vrea sa calatoreasca singura – dar in siguranta, sanatoasa si bine informata despre detaliile calatoriei. Fa-ti bagajele, pentru ca “Evadeaza” iti va arata unde, cand sa calatoresti, ce sa vizitezi si ce sa iei in bagaje.

Printre sfaturile binevoitoare si secretele cunoscatorilor despre cateva dintre cele mai incitante locuri de pe pamant, vei gasi:

•Un test palpitant si revelator care te ajuta sa descoperi ce fel de vacanta ti se potriveste.
•Cele mai ademenitoare locuri pe care o femeie trebuie sa le viziteze.
•Informatii utile despre fiecare destinatie: de ce te vei simti excelent chiar daca esti singura, expresii utile in diferite limbi, ce sa impachetezi, ce pantofi sa porti, intamplari istorice, unde sa intalnesti celebritati din toata lumea si o lista a celor mai importante 10 lucruri de facut in fiecare loc pe care il vizitezi.
•Unde sa mananci, sa intalnesti persoane interesante, sa petreci, sa te bronzezi, sa te plimbi, sa te relaxezi, sa te distrezi si multe altele.
•Plus cateva ponturi despre locurile in care poti intalni tipi grozavi…

Comanda cartea direct pe www.houseofguides.ro si beneficiezi de 15% REDUCERE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *