Tombola ”Nemira te trimite in vacanta” si-a desemnat castigatorii

Tombola “Nemira te trimite in vacanta” si-a desemnat castigatorii. Ieri, 20 august 2008, la ora 11.00, la sediul editurii Nemira din bd-ul Ion Mihalache nr. 125, sector 1, Bucuresti, a avut loc extragerea castigatorilor.

Daniel Bota, din Arad, a castigat Marele premiu, un sejur de 7 zile pentru doua persoane in Tenerife. El va pleca in vacanta in data de 8 septembrie 2008.
Premiul al doilea, constand in carti in valoare de 700 de lei a fost obtinut de domnul Tepus Cristian, in varsta 30 de ani, din Bucuresti, iar doamna Huber Laura Lucia, in varsta 39 de ani, din Bucuresti, va primi carti in valoare de 500 de lei, fiind cel de-al treilea castigator al tombolei “Nemira te trimite in vacanta”.

In perioada 1 iulie-15 august 2008, Editura Nemira a organizat tombola “Nemira te trimite in vacanta”, oferind cititorilor care au cumparat o carte Nemira sansa de a petrece o vacanta de vis in Tenerife.
Concursul s-a desfasurat in toate librariile din Bucuresti si din tara si online, pe site-ul www.nemira.ro.

Infiintata in 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania si si-a pastrat renumele in industria cartii prin rafinament si prin valoarea autorilor publicati. Colectiile editurii sunt bine cunoscute: Babel, Totem, Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Biblioteca de Politica, Biblioteca de Istorie, Biblioteca de Psihologie etc.
In prezent grupul editorial Nemira reuneste 4 edituri: Nemira, Nemi, Nemira Junior si Manga Otaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *