Editura Cartea Romaneasca si-a lansat noul site!

Incepind de luni, 18 august 2008, a fost pus in functiune noul site al editurii Cartea Romaneasca, www.cartearomaneasca.ro. Cu un design nou, dinamic si atractiv, cu acces personalizat, noul site asigura o interfata multifunctionala din perspectivele informarii, promovarii si achizitiilor. Interactivitatea este asigurata prin posibilitatea de a posta comentarii la carti, de a urmari starea comezilor efectuate si feed-back-ul prompt prin intermediul adresei de e-mail sales@polirom.ro. Sectiunea “Clubul cartii” va ofera posibilitatea de a va putea procura cit mai avantajos titlurile dorite.

Cu o organizare riguroasa, noul site al Editurii Cartea Romaneasca isi propune sa raspunda nevoii de informare a vizitatorilor sai. Titlurile Cartea Romaneasca pot fi gasite foarte usor, fiind sistematizate dupa colectii si domenii. Fiecare carte postata pe site este insotita de o descriere si o prezentare a autorului, precum si de referinte critice din presa. Cartile sint insotite de imagini ale copertelor, cuprins (atunci cind este cazul) si fragmente semnificative din acestea, care pot fi descarcate la o rezolutie foarte buna. Autorii Cartea Romaneasca pot fi gasiti foarte usor, fiind inregistrati alfabetic.

Cei care doresc sa gaseasca cele mai recente titluri trebuie sa mearga la rubrica “Ultimele aparitii”. Pentru cartile in curs de aparitie se poate accesa meniul “Carti in pregatire”.
Pentru a fi la curent cu cele mai recente stiri si evenimente Cartea Romaneasca puteti accesa sectiunea “Agenda”, iar pentru a consulta articolele despre volumele de la Cartea Romaneasca exista sectiunea “Dosar de presa”.

Odata cu lansarea site-ului, editura propune o serie de oferte promotionale de titluri cu discounturi cuprinse intre 10-30%, carti cu pret redus si alte facilitati pentru membrii Clubului de carte, precum si posibilitatea abonarii celor interesati la newsletter-ul editurii. Prin intermediul acestuia, abonatii siteului www.cartearomaneasca.ro vor fi informati cu privire la noile aparitii editoriale si la ofertele speciale pe care site-ul le va oferi vizitatorilor sai.

Departamentul de promovare si relatii cu presa:

• Oana Boca, director de imagine: oana.boca@polirom.ro
• Claudia Fitcoschi, redactor: claudia.fitcoschi@polirom.ro
• Dan Daia, redactor: dan.daia@polirom.ro

Noul site al editurii Cartea Romaneasca debuteaza cu oferta la 1 euro pe care o puteti accesa la adresa: www.cartearomaneasca.ro si cu o oferta speciala valabila in perioada 18 august-18 septembrie 2008 (vezi www.cartearomaneasca.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *