50 de titluri noi in libraria CorectBooks

Pana in acest moment, am primit sugestii si recomandari de la peste 1000 de persoane, care ne-au indicat atat preferintele utilizatorilor, cat si o serie de imbunatatiri pe care echipa de proiect le analizeaza in prezent. In cele 11 zile care s-au scurs de la momentul lansarii oficiale, alaturi de tine, alte 1800 de persoane, din cei 9000 care ne-au vizitat, si-au creat un cont pe platforma CorectBooks si vor intra in tragerea sorti care va avea loc pe 15 noiembrie pentru unul dintre cele 10 iPad-uri.

Vineri, 7 octombrie 2010, am incarcat pe site inca 50 de titluri de la 7 edituri, care includ volume semnate de 32 de autori romani si 12 autori straini. Printre titlurile recomandate se numara: „Omul – Tratat de antropologie crestina” de Petre Tutea, „Dincolo de bine, dincoace de rau. Despre iubire” de Alice Nastase si Aurora Liiceanu sau „Cenzura a murit, traiasca cenzorii!” de Marin Radu Mocan. Click aici pentru toate cartile recomandate.

In categoria carti speciale, care s-au vandut intr-un numar record de exemplare, am adaugat pe CorectBooks „Triumful prostiei” de Belinda Cannoe sau „Zapada mieilor” de Aura Christi. Lista completa o gasesti aici. Restul titlurilor nou adaugate pot fi vizualizate in sectiunea noutati.

Nu uita ca primii 1000 de utilizatori care lanseaza precomenzi vor avea o reducere de 25% din pretul cartilor electronice alese. Discountul este valabil pentru orice titlu si pentru oricate titluri comandate.

One thought on “50 de titluri noi in libraria CorectBooks”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *