Asediu – Brad Thor

Intr-o America stapinita de paranoia atacurilor teroriste de dupa 11 septembrie, hatisul organizatiilor guvernamentale ori secrete s-a indesit tot mai mult, pe masura ce fiecare nou departament sau consiliu isi face propriile reguli in razboiul impotriva amenintarilor din afara.
Cu toate masurile de precautie luate, un grup bine antrenat de luptatori ai Islamului reuseste totusi sa puna in aplicare un atac perfect asupra Manhattan-ului, aruncind in aer toate podurile si tunelurile de metrou care leaga insula de restul New York-ului, iar asta chiar in ziua de 4 iulie, cind tara sarbatoreste.
Scot Harvath, fost infanterist marin, acum agent al Departamentului pentru Securitate Nationala, devine, fara sa vrea, singura speranța a guvernului in masacrul din New York.
Fentind birocratia unui sistem impiedicat in propriile sireturi, omul aflat mereu in locul nepotrivit, la momentul nepotrivit se vede obligat sa puna pe picioare o echipa de foști profesioniști si sa coboare in strazile orasului, unde teroristii lovesc tinte strategice ultrasecrete, care ii poarta incet, dar sigur, spre cel mai influent om al lumii arabe, tinut prizonier in mod ilegal de guvernul Statelor Unite.
Ceea ce urmeaza este o cursa drept prin inima jocului de putere si interese din administratia americana si, totodata, prin ramasitele atentatelor care se succed in Manhattan-ul complet izolat.

www.tritonic.ro – Libraria virtuala a Grupului Editorial Tritonic. Reduceri de minimum 20%.
Cititul nu dauneaza sanatatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *