One thought on “Trenul foamei, un roman scris pe blog”

 1. Editura Humanitas va invita la o seara de teatru in vitrina!
  Joi, 16 iulie, ora 20.30, Libraria Humanitas Kretzulescu din Calea Victoriei nr. 45 va fi gazda unui eveniment de exceptie: o seara de teatru in vitrina, avandu-l ca invitat special pe Vlad Russo, senior editor la Editura Humanitas, traducator si pasionat cititor al operei lui Milan Kundera.

  Intr-un decor minimal, scena pe care Raluca Urea si Stefan Ruxanda vor da viata personajelor din nuvela lui Milan Kundera, Falsul autostop – este vitrina librariei. Interpretii fac parte din seria actorilor formati de maestrul Dan Puric.

  Cu nespusa luciditate si cu enorma ironie, Kundera dezvaluie resorturile cotidiene ale relatiei de cuplu, care sfarsesc prin a provoca un imens hohot de ras. Un ras izbavitor, fiindca sub tribulatiile erotice ale personajelor isi arata intotdeauna chipul una dintre meschinele strategii de disimulare si supravietuire ale omului, aceea care masoara adevarata dimensiune a esecului sau.

  Spectacolul da startul unui proiect de intalnire a cititorilor cu cartea, conceput in mod ingenios de Libraria Humanitas Kretzulescu in colaborare cu Art & Events Management.

  Urmatoarea reprezentatie va avea loc pe 15 august si va aduce in prim plan un alt clasic al literaturii, Dino Buzzati.

  Partener media al evenimentului: Vision Design.

  Contact: Ligia Ben / telefon (021) 408 83 66 / 0733 669 346 / ligia.ben@humanitas.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *