Audiobook: un cadou inspirat de Sarbatori

Cadourile inspirate se fac cu sufletul, ca si audiobook-urile. In prag de sarbatori, Humanitas Multimedia va ureaza sarbatori pline de lumina. In asteptarea sarbatorilor, am pregatit audiobook-uri minunate, perfecte pentru a fi daruite, cu drag impartite. Toate va asteapta in librarii, impreuna cu peste o suta altele. Daruiti-le cu drag.

Pentru copii, de la Mos via parinti, bunici, frati sau surori mai mari, am pregatit o poveste, unul dintre cele mai frumoase basme romanesti: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Basmul lui Petre Ispirescu in lectura lui Gabriel Liiceanu este jumatatea perfecta a unui cadou plin de … viata, un cadou potrivit pentru intreaga familie. Parintii, bunicii sau fratii mai mari se vor bucura de cel de-al doilea CD al audiobook-ului. Eseul lui Constantin Noica va putea fi ascultat dupa ce copiii vor fi adormit cu gandul la pataniile lui Fat-Frumos.

Aventurile unor copii naufragiati pe o insula pustie va asteapta pe Imparatul mustelor, un audiobook in lectura lui Mihai Bendeac, un foarte talentat tanar actor. Inedit si captivant, acest audiobook este potrivit pentru copiii mai mari si pentru adulti, este o poveste interesanta pe care ne-o daruieste laureatul premiului Nobel, William Golding.

Doamna Ana Blandiana a citit pentru cei mai romantici dintre noi 104 dintre poeziile sale. Audiobook-ul Timpul scrie pe trupul meu versuri este perfect pentru un cadou sentimental.

Plin de farmecul bonom al parodiei, audiobook-ul El major si ea minora contine poezii de George Topirceanu, alese si citite de Andrei Plesu. Ne-a cucerit de la primul vers, astfel incat l-am facut noi insine cadou tuturor celor dragi, tuturor prietenilor cu umor. Este cadoul perfect pentru o dispozitie de zile mari. Si sarbatorile care vin sunt zile MARI!

Zero. Biografia unei idei periculoase este cadoul perfect pentru cei pasionati de misterele lumii, de puterea acestui numar fascinant, care a fost pe rand renegat si acceptat in diverse civilizatii. Istoria acestui numar interesant este de fapt un pretext pentru o calatorie in istoria matematicii si a fizicii.

Am reeditat Craii de Curtea-Veche! Unul dintre cele mai iubite audiobook-uri, unul din cele mai bine vandute titluri Humanitas Multimedia s-a epuizat. Noua editie, cu textul domnului Dan C. Mihailescu pe coperta interioara, a aparut deja in librarii, pentru a fi gasita de toti cei care cauta sa daruiasca de sarbatori ceva cu adevarat valoros.

O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri de Neagu Djuvara, in lectura exceptionala a autorului – ce alt cadou mai bun pentru tineri, pentru toti cei care vor sa inteleaga de unde venim si incotro ne indreptam? O calatorie prin istoria romanilor din cele mai vechi timpuri pana in contemporaneitate este si prilejul unor dezvaluiri fascinante. Cel mai bine vandut audiobook Humanitas Multimedia este, desigur, cadoul potrivit pentru familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *