CartePremium.ro: carti si cadouri cu plata online

Cel mai nou magazin online de carti si cadouri a fost lansat in aprilie 2008 de agentia de new media si comunicare SMART Press. CartePremium.ro va oferi in primul rand carti – un procent de 80-90% din totalul produselor –  dar si cadouri, mici obiecte de birou sau pentru acasa, sticle de vin premium & bauturi fine, in ambalaje perfecte pentru a fi daruite. Site-ul va promova si cele mai noi stiri din sfera culturala romaneasca, inclusiv lansari de carti. In viitorul apropiat, oferta de produse disponibile online va fi completata cu abonamente la reviste si ziare din Romania si din afara tarii, precum si obiecte de arta.

Magazinul online www.CartePremium.ro propune clientilor sai diverse cadouri, ce constau fie in pachete de carti alese in functie de tema dorita, fie in carti alaturate unei bauturi premium sau alte mici cadouri. Astfel, pe langa categoriile de carti, care sunt pozitionate in prim-plan, pe website exista si cele de cadouri, in partea de jos a meniului principal: cadouri business, cadouri pentru femei, cadouri pentru barbati, cadouri pentru copii, chiar cadouri amuzante si cadouri de lux. CartePremium.ro se dedica atat consumatorului de carte si cultura, cat si oricarei persoane ce doreste sa faca un cadou cuiva drag. Mai mult, CartePremium.ro promoveaza cartile profesionale, astfel incat targeteaza publicul activ, care citeste pentru a se perfectiona. Un segment important din vanzarile estimate va fi reprezentat de comenzile corporate: pentru companii, CartePremium.ro ofera cadouri potrivite atat pentru angajati, cat si pentru colaboratori, clienti, parteneri de afaceri.

Clientul va putea selecta produsul dorit dintr-o varietate de carti si cadouri prezentate pe site, oferindu-i-se, totodata, posibilitatea de a selecta si modalitatile preferate de plata si de livrare. Pentru a incuraja comenzile direct pe website, pe baza de cont inregistrat si plata prin card bancar, CartePremium ofera livrare gratuita clientilor care aleg aceasta modalitate de plata. Pentru fidelizare, magazinul online propune un sistem de puncte-bonus: fiecare produs are un numar de puncte-bonus, iar acestea se acumuleaza, putand fi transformate oricand in reduceri la comenzile ulterioare.

„CartePremium.ro este o librarie online, probabil cea mai complexa din Romania, tinand cont de functiile sale suplimentare care o pozitioneaza pe segmentul premium. In acelasi timp, CartePremium.ro este un magazin online de cadouri, insa nu unul oarecare, ci unul in care cartile sunt combinate cu alte produse si devin un cadou deosebit. Am dorit sa facem din carti un cadou «la moda» si pentru companii, in prezent site-urile ce propun pachete de cadouri corporate neabordand si aceasta zona ce incurajeaza invatatura de orice fel, mai ales perfectionarea profesionala, spiritul autodidact. Cartile de business si cele de specialitate din varii domenii vor fi zona noastra principala de interes, insa vizitatorii CartePremium.ro vor putea gasi o oferta de carte diversa, in permanenta dezvoltare“, a declarat Razvan IANCU, Project Manager SMART Press, compania care detine CartePremium.ro.

Urmarind sa raspunda oricarei dorinte a clientului, programul de preluare comenzi online este permanent, CartePremium.ro oferind mai multe modalitati de transmitere a acesteia: pe website – prin constituirea unui cont de utilizator –, prin email, prin telefon sau prin Yahoo Messenger. Plata produselor se poate realiza prin card bancar, la primirea comenzii (ramburs) si prin ordin de plata. La plata online, prin card bancar, orice comanda va beneficia de livrare 100% gratuita. In Bucuresti si Constanta, livrarea gratuita va fi realizata de curier, direct la destinatar, prin serviciile premium ale companiei Fastius Curier, iar in alte orase prin Posta Romana. Pentru comenzile a caror contravaloare nu este achitata online, exista diverse optiuni de livrare, prin Posta Romana si servicii de curierat, costurile de transport variind intre 6 si 19 lei, in functie de modalitatea de plata, modalitatea de livrare si orasul de destinatie.

„Premium inseamna servicii si produse de calitate, incredere, respect, valori clare, dar si optiuni. Clientul poate folosi pe CartePremium.ro un sistem de comanda ce ii permite sa aleaga cele mai bune optiuni, in functie de nevoile sale. Promovam in special plata prin card, astfel incat comenzile platite online (fara comision pentru utilizator!) beneficiaza de discount 100% al costurilor de livrare. Dorim o dezvoltare solida a proiectului, pe termen lung, iar fluxul de informatii culturale existent pe CartePremium.ro ne face sa fim mai mult decat un magazin online, un proiect complex ce graviteaza in zona de cultura si care are si o misiune de educare a publicului. Vrem sa aratam ca si cartile, cultura in general, pot reprezenta un cadou «cool», in viitorul apropiat, pe CartePremium.ro urmand sa isi gaseasca loc tot mai multe obiecte de arta, totul pentru a sprijini aceste valori“, a explicat Valentin ISPAS, Project Coordinator CartePremium.ro in cadrul SMART press.

SMART Press este o companie specializata in administrarea bazelor de date, cu aplicatii de promovare, monitorizare, marketing si servicii de agentie de media. In ultimul an, SMART Press s-a specializat si in servicii de relatii publice, media planning & buying si chiar creatie, cu accent puternic pe mediul online, propunandu-si sa ofere clientilor servicii de comunicare integrata online – pachete complete de promovare, cu elemente asigurate inclusiv de prestigiosi parteneri externi.

SMART Press este structurata in cinci divizii principale: new-media (de care apartin inclusiv portalurile business SMARTfinancial.ro si SMARTbroker.ro – ce va fi lansat spre finalul lunii aprilie 2008), PR (ce va include in curand solutia online SMARTpr.ro), e-commerce (magazinul online de carti si cadouri CartePremium.ro), media planning & buying si creatie.

Va invitam sa descoperiti produsele si serviciile premium pe www.CartePremium.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *