Cei mai fiorosi pradatori prind viata sub ochii copilului tau

Pradatorii, de Lucio & Meera Santoro – O uimitoare carte cu detalii 3D menite sa-ti taie rasuflarea!
Acum, la Corint Junior!

Uimitoarea tehnologie 3D de pe fiecare pagina readuce la viata paianjeni, tigri, crocodili si alti pradatori! Bogata in descrieri interesante si ilustratii vii, cartea Pradatorii ii poarta pe cititori intr-o calatorie interactiva si de neuitat prin salbaticie!

Pradatorii par sa se desprinda din pagina, iar numeroasele cartonase cu informatii din viata animalelor fac din explorarea acestei carti o adevarata placere.

Copiii vor invata pe nesimtite despre speciile disparute si despre cele amenintate si vor afla cat de importanta este protejarea mediului si a intregii naturi.

Traducere de Sorin Petrescu
ISBN: 978-973-128-330-2
Format: 21×26 cm, cartonata
Pret: 79,90 lei
12 pagini

Grupul Editorial Corint a luat fiinta in 2004, prin reunirea sub o singura sigla a editurilor Corint, Leda, Runa si Corint Junior. Aflate in al doilea deceniu de activitate in domeniul cartii, editurile componente ofera cititorilor peste 400 de titluri anual, in domenii de o mare diversitate: de la manuale scolare la dictionare, atlase si tratate, lucrari de medicina, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii si tineret etc.

www.corintjunior.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *