Colectie de enciclopedii: Totul Despre

Editura Nemira si Librariile Humanitas va invita miercuri, 20 mai 2009, ora 18, in Libraria Humanitas Kretzulescu, la prezentarea colectiei Totul Despre. Colectia Totul Despre contine 4 enciclopedii ilustrate din care aflam tot ceea ce trebuie sa stim despre aromaterapie, cristale, feng-shui si homeopatie. Colectia ofera repere pentru o viata sanatoasa si o stare generala de bine. Prezentarea acestei colectii va fi sustinuta de Risvan Rusu, Maestru Reiki si Maestru Feng-shui si de dr. Sorin Dan Cadar, medic homeopat.

Risvan Rusu, desi de formare initiala economist, este de opt ani terapeut si practica mai multe sisteme terapeutice alternative. Este membru al “International Center for Reiki Training” si membru al “International Parapsychological Association”.
Dr. Sorin Dan Cadar este medic primar ORL si practica homeopatia privata din 1994.
Este colaborator al publicatiilor de specialitate si lector la numeroase scoli de homeopatie nationale si internationale.

Partenerii evenimentului: Clinica Polisano si 121.ro

Lantul de Clinici Polisano ofera pe piata medicala consultatii la toate specialitatile, analize de laborator si investigatii de top, avand un nou sediu in Plaza Romania.

Clinica Polisano va oferi vouchere, in cadrul lansarii, pentru a fi mereu in forma!

121.ro este cel mai bun site pentru femeile din Romania si include zilnic subiecte despre cariera, frumusete, moda, dragoste, stil de viata, horoscop, discutii pe message board si cu specialisti.

Infiintata in 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania, care si-a pastrat renumele in industria cartii prin rafinament si prin valoarea autorilor publicati. Colectiile editurii sunt bine cunoscute: Babel, Totem, Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Biblioteca de politica, Biblioteca de istorie, Biblioteca de psihologie etc.
In prezent Grupul Editorial Nemira reuneste 4 edituri: Nemira, Nemi, Nemira Junior si Manga Otaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *