Jurnalul National lanseaza Enciclopedia Britannica

Din 26 martie, Jurnalul National impreuna cu Editura Litera va ofera cel mai important proiect enciclopedic: Britannica. Enciclopedia Universala Britannica va putea fi achizitionata impreuna cu Jurnalul National in fiecare vineri, incepand cu 26 martie, la un pret special de 14.9 lei.

Structurata in 16 volume color, Enciclopedia Universala Britannica, cuprinde peste 5 500 de pagini, 26 000 de articole, 2 000 de imagini, 194 de harti, 150 de planse si grafice, dar si peste 1000 de articole care vizeaza realitatile romanesti. Adresându-se unui public eterogen aceasta noua enciclopedie aduna mii de articole esentiale din cele mai importante domenii: arta, filosofie, literatura, religie, ştiinta, istorie, geografie etc. Totodata, in volumele Enciclopediei Britannica veti regasi si cele mai recente harti ale tarilor lumii, un tabel cu laureatii Premiului Nobel, alaturi de numeroase planşe şi ilustratii sugestive.
Enciclopedia Universala Britannica va putea fi achizitionata impreuna cu Jurnalul National in fiecare vineri, incepand cu 26 martie, la un pret special de 14.9 lei.
Pentru cititorii care vor sa achizitioneze Enciclopedia Universala Britannica in primele exemplare, proaspat scoase din tipar, Jurnalul Na]ional organizeaza joi, 25 martie, avanpremiera lansarii primului volum. Evenimentul va avea loc in Piata Universitatii,in fata Teatrului National Bucuresti. Asadar, va asteptam intre orele 17:00 si 20:00 sa participati la “avanpremiera unui spectacol” in care “personajul principal” este Enciclopedia Universala Britannica.

PROIECT NOU – Enciclopedie Britannica

Roxana Vintila,
Jurnalul National
Departament Marketing

www.jurnalul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *