Constanta: timp liber pentru cultura

Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski si Groove Hour lanseaza proiectul “Timp liber pentru cultura!”, cel mai coerent proiect de informare si promovare dedicat culturii din orasul Constanta, initiat de agentia Groove Hour Constanta. In anul 2011, se vor tipari lunar 300 afise cu promovarea spectacolelor sustinute pe scena Teatrului National de Opera si balet Oleg Danovski. Materialele de informare si promovare vor fi diseminate locuitorilor orasului Constanta in scarile blocurilor cu acordul domnului Contraamiral Dragu Marcel, presedintele Uniunii Asociatiilor de Proprietari Constanta.

“Situatia in care se afla cultura constanteana si in special Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski nu credem ca mai necesita comentarii…Salutam initiativa agentiei Groove Hour de a ne implica in proiectul “Timp liber pentru cultura!” si ii mutumim ca intr-adevar ii pasa, are grija si nu doar foloseste cuvinte mari.” a declarat doamna Daniela Vladescu, director al Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski.

“Anul 2011 debuteaza cu proiectul “Timp liber pentru cultura !”, proiect nou de punere in valoare a patrimoniului cultural. Proiectele de responsabilitate sociala initiate de Groove Hour se diferentiaza net de initiativele sezoniere filantropice aducind astfel pe termen mediu si lung sustenabilitate si beneficii activitatii partenerilor.” a declarat Dragos Paiu, Director de Marketing Groove Hour.

Agentia Groove Hour continua, prin acest demers, campania de sustinere si promovare a patrimoniului cultural, atat la nivel local cat si la nivel national. Campania a debutat in vara anului 2010 cu lansarea albumului Constanta, primul pas in lunga ta calatorie – album didactic, ce cuprinde o colectie fotografica a tuturor monumentelelor de patrimoniu din orasul Constanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *