Crime Scene, biblioteca virtuala de romane politiste

Incepand de astazi, 16 decembrie , pentru iubitorii genului politist s-a lansat www.crime-scene.ro. Spatiul virtual a venit ca o consecinta fireasca a colaborarii dintre Tritonic Grup Editorial si Grupul Flacara, care s-a materializat in Crime Scene Publishing.

www.crime-scene.ro va fi un loc de intalnire intre cititorii crime, o biblioteca virtuala unde acestia vor gasi cele mai noi aparitii, dar si articole semnate de autori cu experienta in domeniu, precum George Arion si Bogdan Hrib. Nu vor lipsi biografiile autorilor marcanti, dar si informatii despre istoria genului si cele mai noi stiri din domeniu.

Crime Scene Publishing propune publicului aparitii lunare, fie impreuna cu Revista Flacara, fie de sine statatoare, pentru a revigora si intari piata genului din Romania. Luna aceasta puteti achizitiona Masca Mortii Rosii de E.A. Poe, disponibila impreuna cu revista, iar in luna noiembrie Flacara a oferit romanul “Atac in Biblioteca” de George Arion.

www.crime-scene.ro ii invita pe toti amatorii genului, scriitori, aspiranti, cititori, sa isi exprime parerile, gusturile, dorintele cu privire la ceea ce reprezinta Crime Scene si povestirile politiste in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *