CUM SĂ SPUI ADIO de KATHERINE TAYLOR – „Direct şi intim cum puţine romane reuşesc să fie.” T.C. Boyle

Încă din adolescenţă, Katherine are planuri mai mari decât îi poate oferi provincialul oraş Fresno, iar anii petrecuţi în atmosfera incitantă din internatul unei şcoli de pe Coasta de Est o vor pregăti pentru viaţa agitată din Manhattan. 
Cocktailuri scumpe, însă adesea nici un sfanţ în buzunar, bărbaţi nepotriviţi, dar plini de şarm, slujbe (şi ele tot) nepotrivite, dar şi lipsite de orice haz, prieteni care vin şi pleacă, încercări de a trăi altundeva şi de a avea o relaţie stabilă sunt doar câteva dintre lucrurile de la care va trebui la un moment dat să-şi ia adio.

Traducere din limba engleză de Ioana Iepureanu
Format: 13×20 cm
Preţ: 39,90 lei; 360 pagini
Colecţia: Love & Life L E D A

„Când o citeşti pe Katherine Taylor e ca şi cum, în toiul unei petreceri, ai recunoaşte printre străini persoana care ştii că îţi va fi prieten pe viaţă. Un
debut strălucitor.” Elisabeth Robinson

KATHERINE TAYLOR a fost distinsă pentru scrierile sale cu Pushcart Prize şi McGinnis-Ritchie Award pentru literatură. 
A publicat povestiri şi eseuri în reviste precum Ploughshares, Shenandoah, Details, Confrontation, Southwest Review şi Prairie Schooner. Cum să spui adio este romanul ei de debut. În prezent, trăieşte la Los Angeles.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.ledabooks.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *