Dan Brown – Cheia lui Solomon

Urmatoarea carte a lui Dan Brown se va numi Cheia lui Solomon (The Solomon Key), urmand sa fie lansata pe 30 decembrie 2008, spun surse apropiate acestuia. Este cea de-a treia carte in care personaj principal eset Robert Langdon, celebrul profesor de simbolistica prezent in Codul lui Da Vinci si Ingeri si Demoni. Nu se tie exact despre ce va fi vorba, dar mai multi eruditi au facut predictii legate de continut. Unii spun ca este vorba de francmasonerie, sau despre documente secrete ascunse in Templul evreiesc, care vor da peste cap religia inca o data. Pe un site al fanilor Dan Brown scrie ca Solomon Key este continuarea la Da Vinci Code. In capitolul 37 al cartii Codul lui Da Vinci se vorbeste despre Cheia lui Solomon ca fiind documente ascunse sub ruinele Templului. Evident, documentele sunt atat de compromitatoare, incat Vaticanul este dispus sa faca orice pentru a pune mina pe ele. Prioriatul din Sion se va ocupa de recuperarea lor si impiedicarea publicarii continutului acestora.

7 thoughts on “Dan Brown – Cheia lui Solomon”

 1. Astea erau informatiile la data cand am scris articolul. Si mie imi pare rau ca nu apare mai repede. Se pare insa ca Dan Brown este intr-o mica criza de inspiratie. Sau poate ca vrea sa lanseze o carte mai buna.

 2. Am inteles. Chiar e mare pacat de lansarea din ce in ce mai amanata. Eu imi amintesc ca am strans bani pentru a cumpara romanul in decembrie 2006! De-abia asteptam….si uite ca acum, au trecut vreo 2 ani si tot astept. Amanarea devine ridicola. Cat crede ca o sa mai astepte oamenii? Cartea ar face bine sa fie buna, altfel nu se merita.
  Ca sa nu mai spun ca au trecut 6 ani de la ultima sa publicare. Poate o lanseaza o data cu filmul “Ingeri si demoni” in mai? Ca sa ii revina popularitatea, sa cucereasca toate titlurile ziarelor? Oricum, e caraghios. Cica nici nu a predat manuscrisul. Iti dai seama, ca daca l-ar preda azi, ar mai lua 6 luni pentru editari. Ma ia cu durere de cap…

 3. Pai de-asta zic, cred ca Dan Brown este intr-o mica pana de inspiratie. Probabil ca romanul va fi oricum slab, dar ramane de vazut.
  Informatiile despre film par sa arate ca este totul ok. Dar vorbim de Hollywood si acolo este un pic de criza economica… Sa vedem daca este gata in mai.

  http://www.angelsanddemonsmovie.org/

 4. Nu stiu daca ai auzit sau nu, dar sunt mai multe surse care spun ca Dan Brown tocmai si-a terminat cartea. Sunt foarte nerabdator…
  (Una din surse: http://www.thecryptex.com/news/ron-howard-says-solomon-key-is-done )
  Luand in considerare ca trebuie editata, printata, multiplicata, distribuita, adusa si tradusa, cat timp crezi ca va dura pana cand noi (romanii) o vom putea cumpara?
  Am asteptat deja prea mult si sincer, de fiecare data cand aud numele cartii, iar devin nerabdator ca si cum lansarea ar fi peste cateva ore.

 5. Daca ne uitam la Eragon 3, in ianuarie Paolini anunta titlul celei de-a treia carti. In septembrie era lansat volumul 3 in engleza si de Craciun ajungea in limba romana in librarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *