Daniel Mafteiu, Mic tratat de management culinar

Romanul Mic tratat de management culinar reprezinta debutul editorial al lui Daniel Mafteiu. „Cartea lui Daniel Mafteiu face parte din categoria amuzanta a falselor tratate. O extraterestra de 30 de ani, cu MBA la Paris, incearca sa-si initieze egalele, in maniera sistematica, in tainele managementului culinar. Luind in raspar jargonul stiintific, li se explica know-how-ul necesar fierberii unui ou sau, de pilda, modul cum poate fi recunoscuta bucataria intr-un apartament: este incaperea cu multe electrocasnice si fara WC.

Extraterestrele nu sint altceva decit superfemeile manager de la multinationale, pentru care ciorbitele sint la fel de misterioase ca supa primordiala. Evident, din punct de vedere economic si social, ele vin din alta lume, asa ca isi merita numele. E o carte plina de umor si inteligenta. Citind-o, inevitabil din cind in cind va va pufni risul. Pericolul este ca, amintindu-va anumite scene, vi se poate intimpla acelasi lucru cind intrati in bucatarie sau mergeti la piata. Si stiti bine, nu e sanatos sa rizi de unul singur. Mai ales in spatiile publice.” (Dan Lungu )

Daniel Mafteiu (n. 1967) este producator general al stirilor ProTV (ora 22.30). A ocupat in cadrul ProTV, din 1997 pina in prezent, diverse functii: editor general „Ora 7, buna dimineata”, editor stirile ProTV, editor si producator „Revista presei“ etc. A mai lucrat, intre 1993 si 1999, in diferite redactii de presa.

Daniel Mafteiu, Mic tratat de management culinar, Roman.Ego. Proza, Pret: 24.95 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *