Dieta South Beach, Dr. Arthur Agatston

“Vreau sa slabesc”, iata o dorinta pe care majoritatea oamenilor o formuleaza fie in zilele de luni, fie dupa sarbatori, si mai ales cand apar probleme cu nasturii si cu fermoarele, iar masura de la haine incepe cu necunoscuta X. Totusi, ideea unei diete ii sperie pe cei mai multi dintre noi. Iata de ce medicul cardiolog Arthur Agatston, autorul acestei carti, a hotarat sa conceapa un regim de slabire propriu, care sa favorizeze pierderea surplusului de kilograme pastrand insa placerea de a manca.
In esenta, va veti delecta cu portii normale de carne, pui si peste. Veti manca oua, branza, nuci si legume. Gustarile sunt obligatorii. Veti invata sa va feriti de carbohidratii daunatori, cum sunt faina alba, zaharul alb si cartofii. Iar principalul avantaj este acela ca mai intai o sa dati jos burta, scuzati, am vrut sa spunem grasimea extrem de inestetica din jurul taliei!
Regimul doctorului Agatston conduce in mod consecvent la rezultate spectaculoase (intre 4 si 7 kilograme pierdute in primele 2 saptamani!) Slabiti sanatos, slabiti inteligent, aceasta este propunerea autorului, care sustine ca: “Un regim e inutil daca nu poate fi tinut.” Cu aceasta deviza, dieta South Beach se bucura de o popularitate senzationala si a cucerit oameni de pe toate meridianele lumii, ajungand acum si la dumneavoastra.

Dieta South Beach

One thought on “Dieta South Beach, Dr. Arthur Agatston”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *