Diverta Online (www.dol.ro) este alaturi de tine si in vacanta

Odata cu sosirea anotimpului cald, gandurile fiecaruia din noi se indreapta catre vacanta. Diverta Online (www.dol.ro) iti face concediul mai placut cu noutati, discounturi si oferte speciale.

Pentru un concediu relaxant, poti alege “Sexting” by Loredana Groza. Daca ai impresia ca acesta este titlul noului hit al divei, te-ai inselat, deoarece vei fi uimit sa descoperi faptul ca acesta este numele cartii scrise de catre una dintre cele mai cunoscute vedete autohtone. Citind cartea vei descoperi o femeie puternica, surprinzatoare, dar in acelasi timp fragila si sensibila si totul despre gandurile, placerile, dorintele, slabiciunile si intimitatea vedetei, toate prezentate fara prejudecati si inhibitii. In randurile cartii vei trai si analiza alaturi de Lori micile intamplari cotidiene care ne fac viata mai vesela, veti afla detalii din spatele scenei. Loredana ne propune o carte despre oameni mari, dragoste, sex, moda, viata mondena, barbati. Inedita aparitie editoriala te asteapta pe Diverta Online (www.dol.ro).
Cum ii poti adauga placerii de a citi, comfort si originalitate? Diverta Online (www.dol.ro) iti ofera solutia printr-o diversitate de accesorii de lectura. Astfel, ai de ales intre lampi pentru citit, lupe flexibile sau luminoase si suporturi pentru carti de toate formele si culorile. Originalitatea vine de la sine cand alegi notepad-urile in forma de picior pe care-ti poti nota citatele preferate cu pixul sub forma de pana sau semnele de carte sub forma de animalute si cele din bumbac organic.
Orice destinatie vei alege pentru concediu, in mod sigur vei dori sa-i descoperi frumusetile. Diverta Online (www.dol.ro) iti face un cadou de plecare, oferindu-ti o reducere de 10% la toate Ghidurile Turistice. Concediu placut!

Despre Diverta Online

Diverta Online este un magazin virtual, relansat in octombrie 2008 sub sloganul “Cumparaturi de ultima generatie”.

Dezvoltat pe platforma IBM WebSphere Commerce 6.0, magazinul virtual revolutioneaza piata cumparaturilor online. Diverta online, www.dol.ro, singurul magazin din Romania in varianta completa IBM WebSphere Commerce, are o interfata extrem de prietenoasa si ofera clientului avantaje si optiuni unice pentru comertul virtual din Romania.

Diverta Online pune la dispozitia consumatorului peste 40.000 de produse din 8 game (carte, calculatoare, electronice, filme, muzica, jocuri, jucarii, papetarie) active in acest moment si servicii orientate catre client. Iubitorii de carte pot alege dintre cele peste 20.000 de titluri, romanesti si straine.

Produsele magazinului virtual sunt disponibile atat din stoc, cat si la comanda. Termenele de livrare sunt cuprinse intre 2 si 7 zile lucratoare, iar clientii pot primi consultanta de specialitate oferita de catre unul din operatorii Diverta Online.

Luni – Vineri: 09:00-17:30
Telefon: 021.408.30.40
Mobil: 0724.377.395
Email: (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
http://www.dol.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *