eBook Reader Evolio EvoBook EB1

EVOBOOK este primul produs Evolio din categoria cititoarelor de carti electronice si de asmenea, primul eReader romanesc cu tehnologie e-ink. Tehnologia revolutionara e-ink pe care se bazeaza dispozitivul, inlatura toate neajunsurile dispozitivelor electronice legate de impactul negativ asupra ochilor, pe care le au display-urile LCD.

Display-ul de 6 inch (600×800 pixels) nu foloseste iluminare de tip back light, astfel incat fasciculele de lumina nu mai solicita retina si cristalinul non-stop. Experienta cititului pe EVOBOOK, este identica lecturarii unei carti sau a unui ziar tiparit.

Gasesti produsul aici!

Tehnologia EPD (Electronic Paper Display) elimina si un alt aspect suparator al oricarui display LCD: in lumina puternica efectul de “glow” dispare, iar suprafata EVOBOOK devine lizibila si clara din orice unghi, atat in lumina solara directa, cat si la lumina de interior.

Dispozitivul este ideal ca minibilioteca personala intrucat este compact, ultraplat si cantareste 228 g, poate stoca in memoria interna de 2GB mii de e-book-uri si in plus, memoria este extensibila la 10 GB prin folosirea unui SD card.

EVOBOOK are o autonomie impresionanata: cu o singura incarcare se pot a citi pana la 10.000 de pagini.Timpul de stand-by este 15-18 zile.

EVOBOOK se livreaza cu e-book-uri preinstalate printre care si volume bestseller de Mircea Cartarescu, Gabriel Liiceanu, Radu Paraschivescu : Cartarescu Mircea – REM, Radu Paraschivescu – Ghidul nesimtilui, Liiceanu Gabriel – Jurnalul de la Paltinis, Liiceanu Gabriel – Caietele din subterana, Mircea Cartarescu, Neamul Badislavilor, Mateiu I Caragiale – Remember, Mateiu I Caragiale – Craii de Curte veche, Anton Holban – O moarte care nu dovedeste nimic, Max Blecher – Vizuina Luminata

In plus contine si 34 de titluri din literatura universala in limba romana, urmatorii autori: Feodor Dostoievski, Alexandre Dumas, Caroll Lewis, Jack London, Howard P. Lovecraft, Mark Twain, Platon, Swift Jonathan, Taxil Leo, Jules Verne

Gasesti produsul aici!

2 thoughts on “eBook Reader Evolio EvoBook EB1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *