Ebook Reader – Kindle în România

Dacă îți plac cărțile, este timpul să treci în era digitală. Cred că un ebook reader precum Kindle al Amazon este una din cele mai bune soluții pentru un utilizator doritor de gadgeturi și tehnologii noi. Vestea bună este că avem deja disponibil Kinde în România. Bănuiesc că știți care este avantajul versiunii 3G? Nu știți? Ei bine, nu vă aduce un abonament 3G nou, ci din contră, vă oferă acces gratuit la 3G – doar la Internet deocamdată – oriunde în lume. Roaming de date fără costuri – pe viață. Și da, are browser, puteți vedea site-urile favorite gratis. Oriunde.

Kindle 3
Kindle 3

E drept că acest Kindle 3 costă la eMAG vreo 950 de lei. Dar merită fiecare leu.

Versiunea WiFi costă doar 699 lei, dar pierde tot acest avantaj imens – 3G gratis – inclusiv în roaming.

Cărți gratis, ebooks, compatibile Kindle, se găsesc și pe Amazon. Sigur, nu sunt multe, sunt mai ales în engleză și nu în română. Dar pe net veți găsi sigur și cărți românești.

2 thoughts on “Ebook Reader – Kindle în România”

  1. Va oferim o gama larga de huse Kindle de piele de calitate , in diferite culori : negru- rosu – roz – maro elegant .De asemenea va mai oferim, cele mai mici preturi garantat , lampa de citit pe timp de noapte .Livrare gratuita in toata tara .info tel 0767344477

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *