Autorii romani pot publica gratuit in engleza

Editura Infarom, prima editura POD din Romania cu distributie internationala, lanseaza programul de publicare gratuita a titlurilor in limba engleza ale autorilor romani. Titlurile eligibile sunt publicate pe cheltuiala integrala a editurii si activate in distributia internationala.

Editura Infarom, specializata in publicarea internationala, a lansat un nou proiect, adresat traducatorilor si autorilor buni vorbitori de limba engleza din Romania. Pe parcursul anului 2011, vor fi colectate propuneri de publicare pentru titluri in limba engleza din orice domeniu si gen literar, fie traduceri, fie creatii proprii. Selectia lucrarilor va avea ca criteriu principal calitatea limbii engleze, dar si continutul.
Titlurile acceptate vor fi publicate sub imprintul editurii, pe cheltuiala integrala a acesteia, si activate in sistemul de distributie international pe are editura Infarom l-a dezvoltat in ultimii ani prin parteneriatele cu cei mai importanti distribuitori globali de carte.
Scopul proiectului este acordarea unei sanse importante autorilor romani de a fi cunoscuti in afara tarii, precum si cresterea numarului de titluri in limba engleza ale editurii.
“A venit timpul sa si exportam titluri ale autorilor romani, nu numai sa preluam ceea ce are succes in afara. Avem in tara autori valorosi, care merita sa fie expusi prin lucrarile lor la nivel international. Noile transformari din industria cartii din ultimii ani, aparute ca efect al fenomenului globalizarii, ne ofera noi instrumente prin care deschiderea spre exterior devine posibila si necesara.”, a declarat directorul editurii Infarom, Dl. Doru Barboianu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *