Ebook reader – la ofertă

Ebook Reader – cea mai buna solutie pentru citirea de ebooks gratuite de pe Internet… Vă propun un eBook Reader Serioux SDB-E10. Avantaje:
– Consum de energie extrem de scazut, sustine citirea a mai mult de 10000 pagini
– Protejeaza vederea, fara radiatii, fara intermitente, usor de marit dau micsorat fonturile
– Interfata de stocare SD permite sa adaugati carti nelimitat
– Luminozitate stabila si suficienta, buna atat pentru lectura interioara si exterioara
– Compact si usor, un bun insotitor in timpul calatoriilor
– Poate ramane in asteptare peste 30 zile
– O încarcare completa a acumulatorului poate sustine o sesiune de muzica pana la 7.5 ore
Cumpără acum un ebook reader Serioux >>

eMAG, cel mai mare magazin online din România, îşi lansează noua imagine şi noul site, după un proces de rebranding realizat împreună cu consultanţii Brandient. Noua imagine reprezintă o reafirmare puternică a promisiunii eMAG faţă de fiecare client, acea de a îi oferi bucurie cu ocazia fiecărei vizite pe site sau cu fiecare nouă comandă livrată.

One thought on “Ebook reader – la ofertă”

  1. Pentru cei care si-au achizitionat un ebook serioux sdb E10 (cu procesor Samsung S3C2440), aveti aici un sistem de operare diferit fata de cel din fabrica. Updateul de firmware se face relativ usor: se copiaza fisierele pe cardul SD formatat fat32, se introduce in ebookul stins, se porneste tinand apasat pe tasta menu circa 2-3 secunde, apoi porneste updateul de firmware. Dupa terminare se reseteaza readerul din butonul de reset din spate. Aveti 2 arhive, prima este cea originala, iar a doua este realizata de vismyk, care a modificat unele caractere ce se afisau strambe in programul de citit. Eu unul folosesc softul original, are meniul in limba rusa dar are optiune si de enegleza. Aplicatia este Cool Reader 3.0.35, recunoaste rtf, epub, pdf, fb2. O problema ar fi in timpul citirii, daca se apasa pe tasta “Next page” sau “Previous page” readerul sa nu faca refresh la ecran, dar se poate face o combinatie de taste pentru a anula cat de cat inconvenientul: se apasa tasta menu sau tasta cu nota muzicala, apoi tasta “next page” sau “previous page”, trecand astfel la pagina urmatoare. Poate daca exista cineva care se pricepe la Linux (firmware cu Linux 2.6.33.2) sa programeze un refresh. :da :101

    http://filesharing.md/download.php?id=4 … ba21da550f firmware

    http://www.youtube.com/watch?v=V04_E-AA9aQ cum arata softul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *