Ebook romanesc pentru Kindle

Al doilea volum al seriei fantasy pentru copii Andilandi, “Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie”, este disponibil pe site-urile Amazon din SUA şi Marea Britanie în formatul electronic pentru dispozitivele şi aplicaţiile Kindle. Romanul Sînzianei Popescu continuă povestea personajelor mitologice româneşti ce populează Celălalt Tărâm. Coperta volumului “Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie” de Sînziana Popescu, cu ilustraţii de Cireşica Litinschi (foto). O poveste sută la sută românească, valorificând inteligent, seducător şi captivant la lectură, întregul univers mitologic şi folcloric autohton. […] Un roman pentru copii mai mari, în care suspansul şi surprizele se ţin lanţ”, spune Ioana Drăgan, extras din prefaţa primului volum al seriei Andilandi.

Vă mai amintiţi de Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm? De atunci au trecut zece ani, iar Celălalt Tărâm s-a schimbat. Graniţele s-au rearanjat, cârmuitorii sunt acum… alţii. Nu se mai nasc decât Balauri „de rând”, cu mai multe capete, dar mai puţină putere. Ielele au îmbătrânit, Blajinii se ascund, Căpcânii au pierdut războiul, iar Zmeii, mai puternici ca niciodată, pârjolesc totul în calea lor.

Acesta e momentul când o nouă aventură e pe cale să înceapă. Prietenii? Aceiaşi. Duşmanii? Cu mult mai mulţi. Cărăuşul? Nu este singur, ci sunt… doi.

Cel de-al doilea volum al seriei „Andilandi” – Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie – vă prezintă peripeţiile gemenilor Andrei şi Lucia în Celălalt Tărâm. În misiunea lor de a o duce pe Andilandi de la Sânziene la Ursitoare, pe lângă personajele binecunoscute ale primului volum, Cărăuşii vor mai întâlni şi clanurile asuprite ale Piticilor, pe Statu-Palmă-Barbă-Cot şi al său Iepure Şchiop, Zânele-păsări şi Vâlvele-bălţii, Licuricii şi multe alte figuri deosebite ale mitologiei româneşti.

De dragul prietenilor noştri plecaţi din ţară şi al copiilor lor, de câteva zile şi acest al doilea volum este disponibil – pe lângă eleganta ediţie cartonată din librării – şi în format electronic pentru dispozitivele şi aplicaţiile Kindle.

Titlurile electronice în format Kindle pot fi achiziţionate de pe site-urile Amazon şi, după cumpărare, pot fi citite concomitent de acelaşi utilizator prin intermediul tuturor dispozitivelor şi aplicaţiilor sale ce pot afişa acest format – Kindle 2 şi 3, Kindle DX, iPad, iPhone, iPod Touch, telefoanele şi tabletele Blackberry sau cele bazate pe sistemul de operare Android, PC-uri şi Mac-uri.

Preţul este de 3,99 dolari SUA pentru achiziţionarea în Statele Unite – http://www.amazon.com/dp/B0045Y1LM8 – şi ajunge în România la 6,89 dolari SUA, cu TVA şi taxe de livrare wireless incluse. Preţul în magazinul Amazon din Marea Britanie – http://www.amazon.co.uk/dp/B0045Y1LM8 – este de 2,91 lire sterline, cu toate taxele incluse.

După ce primul volum al seriei a fost distins în anul 2009 cu Premiul Asociaţiei Scriitorilor din Bucureşti, secţiunea de literatură pentru copii şi tineret, ne bucurăm să vă anunţăm că în curând un nou Cărăuş va duce povestea mai departe alături de Pasărea Măiastră şi de nelipsitul Cal Năzdrăvan. Cel de-al treilea volum al seriei Andilandi va fi publicat în această iarnă concomitent pe hârtie şi în format electronic.

One thought on “Ebook romanesc pentru Kindle”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *