Editura Cristal recruteaza agenti

Iasi septembrie 2009 Editura Cristal, membra a Grupului Editorial Lumen , recruteaza agenti locali pentru promovarea Programului Contractul editorial preaprobat . Sunt asteptate persoane cu spirit de initiativa, comunicative si dornice de a realiza venituri suplimentare intr-un mod provocator. Un cerc larg de cunostinte din mediul didactic preuniversitar constituie un avantaj.

Fiecare reprezentant de vanzare va fi informat de procedurile de realizare a Contractului editorial preaprobat in momentul semnarii contractului de colaborare cu Editura Cristal, membra a Grupului Editorial Lumen. In mod concret se asteapta de la reprezentantii editoriali sa identifice autori care doresc sa publice in cadrul Grupului Editorial Lumen , in special in cadrul Programului Contractului editorial preaprobat , sa semneze cu acestia un contract editorial, care va fi pus la dispozitia agentului de Grupul Editorial Lumen . Agentul editorial va trebui sa stie sa prezinte programele editoriale ale Grupului Editorial Lumen, in general, si cu precadere Programului Contractului editorial preaprobat al Editurii Cristal si Lumen on Demand.
Fiecare agent editorial are posibilitatea de a-si forma propria retea de agenti editoriali, fapt prin care va primi o bonificatie pentru fiecare agent editorial adus in retea de cele din contractele editoriale aparte. Reprezentantii editoriali vor beneficia de gama diversificata de bonificatii in functie de numarul de contracte semnate, acestea urmand a fi detaliate in momentul incheirii contractului de colaborare cu Grupul Editorial Lumen .
Pentru informatii suplimentare va asteptam la adresa de mail prlumen@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *