Editura Nemira are o nouă imagine online

Editura Nemira a lansat noua versiune a site-ului www.nemira.ro. Portalul intenţionează să fie o cale de dialog între Editura Nemira şi iubitorii cărţilor, o sursă de informaţii actualizate permanent despre ultimele apariţii editoriale.

Această nouă versiune a portalului face mult mai prietenoasă şi uşoară comunicarea dintre editură şi cititorii săi:
Librăria virtuală facilitează procesul de cumpărare şi, în plus, oferă şi reduceri substanţiale.
Din Home page www.nemira.ro se poate accesa Librăria virtuală Nemi. Aici se pot comanda titlurile editate de Nemi, editura de carte pentru copii a Nemira.
Blog-ul www.nemirabooks.ro, accesat de asemenea din Home page-ul noului site, invită cititorii să scrie pe bune despre cărţi. Îndrăzneala de a fi critic literar de ocazie este răsplătită cu reduceri de 50% la achiziţionarea cărţilor Nemira.
Noul site oferă cititorilor posibilitatea de a fi la curent cu cărţile recent apărute prin abonare RSS şi la Newsletter.

Înfiinţată în 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din România şi şi-a păstrat celebritatea în industria cărţii prin rafinament, prin valoarea autorilor publicaţi şi prin curajul de a experimenta permanent noi tehnici literare. Colecţiile editurii sunt bine cunoscute: Babel, Totem, Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Biblioteca de Politică, Biblioteca de Istorie, Biblioteca de Psihologie etc.

www.nemira.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *