Editura RAO te provoaca la o discutie despre femei, destine si decizii!

Te asteptam vineri, 5 septembrie, de la ora 18.30, la Diverta EVA de pe Bdul Magheru, la intalnirea cu romanele din colectia “Pentru tine” si cu doamna Tana Rosca, astrolog.

Vino sa rasfoiesti cartile noastre, sa te lasi purtata in lumi diferite si sa cunosti femei puternice care iti vor dezvalui si ceva despre tine insati. Sunt personajele cartilor din colectia “Pentru tine”, carti care iti vor deveni cele mai bune prietene.

Colectia vorbeste despre momente care pot schimba cursul unei vieti, despre destin, fatalitate, hotarare, dragoste si experiente feminine asa cum asteptai de mult. Cu sinceritate, eleganta si feminitate.

Impreuna, pornind de la aceste carti, vom sta de vorba cu doamna Tana Rosca, astrolog. Te invitam sa afli mai multe despre cine si ce ne influenteaza viata, despre destinul femeilor, schimbarea raporturilor de putere si cum ne va afecta acest fenomen.

Ia-ti cea mai buna prietena si rasfatati-va vineri seara cu surprizele pe care vi le pregatim! Cartile care ne-au facut sa ne punem intrebari te vor provoca si pe tine!

In colectia “Pentru tine” au aparut:

FLOARE-DE-ZAPADA SI EVANTAIUL SECRET, de Lisa See
Autoarea a lucrat ca jurnalist independent timp de 13 ani, iar articolele ei au apaut in reviste precum Vogue si Self. In 2001 a primit titlul Femeia Anului din partea Organizatiei femeilor de origine chineza din America. Pentru a scrie Floare-de-Zapada si evantaiul secret, Lisa a calatorit in 2005 intr-o zona izolata din China, unde i s-a spus ca este a doua straina care a vizitat vreodata acele locuri. Lisa See a aflat de la localnici tot ceea ce acestia stiau despre limbajul secret al chinezoaicelor.
“O rafinata poveste de dragoste, captivanta si dureros de frumoasa… aminteste de opera lui Jane Austen.” Plain Dealer

MOSTENIRE, de Lan Samantha Chang
Autoarea a studiat la Harvard si Yale, a avut burse la Stanford si Princeton, iar in prezent preda engleza la Universitatea din Iowa. Este prima femeie care a condus vreodata Iowa Writers’ Workshop.
“Bogat, complex, rasunator din punct de vedere istoric si frumos povestit, Mostenire lumineaza o perioada cruciala din istoria Chinei, prin intermediul pasiunilor unei familii remarcabile.” – Andrea Barrett

IN JOCUL CELOR MARI, de Sophie Dahl
Autoarea, fost model si jurnalista, este nepoata celebrului scriitor britanic Roald Dahl. Prima sa povestire, The Man With the Dancing Eyes, i-a fost publicata in 2003, iar In jocul celor mari este un roman semiautobiografic.
“Copilaria mea a fost foarte neobisnuita, dar adultii care m-au inconjurat au facut in asa fel incat sa nu-mi lipseasca dragostea, iar acele timpuri mi se par acum magice. Pentru asta sunt recunoscatoare.” – Sophie Dahl

DRAGOSTEA SI ALTE LUCRURI IMPOSIBILE, de Ayelet Waldman
Autoarea s-a nascut in 1964 la Ierusalim si a absolvit Harvard Law School.
Romanul Dragostea si alte lucruri imposibile va fi ecranizat in 2009, iar din distributie va face parte si Jennifer Lopez.
“Am vrut sa scriu o carte despre sentimente pe care le avem cu totii, dar pe care nu le recunoastem – uneori copiii sunt pur si simplu neplacuti.” – Ayelet Waldman

INSULA, de Victoria Hislop
Autoarea a lucrat ca ziarist freelancer, iar articolele ei au fost publicate in Sunday Telegraph si Daily Telegraph. Romanul ei de debut, Insula, a fost bestseller in Marea Britanie. La British Book Awards 2007, autoarei i-a fost decernat premiul Best Newcomer.
“Insula ne obliga sa reflectam asupra ingustimii mintii celui sanatos si asupra spiritului de invingator al celui bolnav.” – The Observer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *