Eragon 3 vine in Romania! Se fac juraminte…Se testeaza prietenii…Se ciocnesc forte.

In atentia tuturor iubitorilor de dragoni, mister si lupte intre Bine si Rau! In 2008, in noiembrie, dragonii si elfii vor pune din nou stapanire pe tara.  Pregatirile au inceput!

Editura RAO isi propune sa lanseze pe 15 noiembrie 2008 BRISINGR – al treilea volum din ciclul “Mostenirea” de Christopher Paolini.

Despre noul volum
“Brisingr va raspunde multor intrebari aparute in Eragon si Eragon 2. In acelasi timp, insa, vor aparea noi semne de intrebare… Am scris deja primul rand din cartea a patra, dar nu m-am hotarat asupra titlului”. Christopher Paolini

Povestea seriei
La varsta de 15 ani, Cristopher Paolini a decis sa scrie o carte asa cum si-ar fi dorit el sa citeasca. Nici nu se gandea la publicare si – cu atat mai putin – la succesul fulminant pe care l-a avut. Publicul de toate varstele a fost insa cucerit de povestea baiatului care gaseste in padure o piatra albastra, minunat slefuita, din care iese un dragon.

Date de vanzari
•Primul volum al seriei, Eragon, s-a vandut pana acum in 2,5 milioane de exemplare in Statele Unite si domina lista bestsellerurilor pentru tineri din The New York Times.
•Eragon 2 s-a vandut in 450.000 de exemplare in doar sapte zile de la lansare. Pana in prezent, volumele lui Christopher Paolini au castigat titlul de bestseller din partea The New York Times, Booksense, Publishers Weekly, Wall Street Journal.

Aprecieri
“Intr-adevar, un mare talent. Visam noaptea despre Eragon, iar cand ma trezeam puneam din nou mana pe carte”. – Liz Rosenberg, The New York Times Book Review

http://www.rao.ro

4 thoughts on “Eragon 3 vine in Romania! Se fac juraminte…Se testeaza prietenii…Se ciocnesc forte.”

  1. soooper tare eragon…am citit sh harry potter…e fain dar cam infiorator(pt mine) spre sfarsit…putea sa fie mai fain…da eragon, pana acum, nu m-a dezamagit…sa vad vol 4 cum e…presupun ca o sa plece din alagaesia…sa-l caute pe galbatorix care nu e in urubaen…ci e plecat…sh vorbeste cu murtagh prin eldunari(varianta mea):))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *