Jane Moore, Clubul sotiilor nr. 2

Pentru cei ce doresc o carte usor de parcurs, care nu duce lipsa de ritmul, umorul si metrosexualitatea caracteristice serialului de succes Totul despre sex, Jane Moore le ofera Clubul sotiilor nr. 2.
Jurnalista de succes, Jane Moore este autoarea a cinci romane, toate devenite bestselleruri internationale!
Este vorba de un grup de doamne care se intimpla sa nu fie prima alegere a barbatilor cu care s-au casatorit. Casniciile anterioare ale sotilor le tulbura vietile, iar Clubul devine un loc unde aceste neveste second-hand se intilnesc si isi aerisesc frustrarile si temerile, incercind sa gaseasca solutii pentru diverse probleme create de precursoarele lor sau, mai precis, de barbatii care inca intretin o relatie cu ele – de la una de prietenie, pina la o obsesie ce frizeaza patologicul, cum e cazul unui vaduv. Impreuna, Julia, Fiona, Susan si Alison, cea mai recenta membra, care faciliteaza si intrarea cititorului in acest grup, trebuie sa faca fata unei lumi de avocati cu intentii necurate (specializati in divorturi), de birfe infioratoare si de „foste-sotii” decise sa distruga viata conjugala a fericitelor „actuale-sotii”.

„O carte tratind relatiile amoroase cu un cinism hilar, ce ii va unge la suflet pe toti aceia care au pierdut vreodata la jocul dragostei. O metoda de vindecat inimi ranite la fel de eficienta ca o papusa voodoo.” (Glamour)

„O lectura obligatorie pentru cei interesati de misterele eternului feminin.” (Elle)

Jane Moore s-a nascut in 1962 la Oxford. Isi incepe cariera sub auspicii favorabile: in 1984 lucreaza part-time la revista People, iar la virsta de 23 de ani ajunge redactor la The Sun. Scrie pentru The Sun, unde are propria rubrica, si pentru The Sunday Times, lucreaza in televiziune si la radio, gazduind emisiuni cu profil monden. Autoare a cinci romane, toate devenite bestselleruri internationale: Fourplay (2001), The Ex Files (2003) dot.homme (2004), Love @ First Site (2005) si, in 2006, The Second Wives Club (Clubul sotiilor nr. 2).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *