Sophie Kinsella, La cumparaturi cu bebe

Un nou roman al maestrei incontestabile a genului chick-lit, Sophie Kinsella, in colectia „CHIC” de la Polirom.
Cu bebe la cumparaturi continua seria de romane construite in jurul  Rebeccai Bloomwood, carti traduse pina acum in peste treizeci de limbi.
La cumparaturi cu bebe (2007) este mult asteptata continuare a seriei aventurilor incorigibilei Becky Bloomwood. Angajata pe un post de vis la cel mai in voga magazin londonez, The Look, casatorita cu fermecatorul Luke si foarte, foarte insarcinata, celebra shopaholica descopera placerea cumparaturilor pentru cel mai tinar membru al familiei. Intentia ei este sa amenajeze o camera a copilului ultimul racnet in noua lor casa, sa puna mina pe cele mai dragalase hainute, pe cel mai sofisticat carucior si pe cel mai la moda obstetrician. Dar cind acesta se dovedeste a fi tocmai fosta prietena a sotului ei, planurile lui Becky ar putea suferi o modificare radicala.

„Shopaholica Becky Bloomwood reintra triumfal in scena! De data aceasta, pe lista ei de achizitii figureaza… cel mai la moda obstetrician.” (St. Petersburg Times)

„Pentru iubitoarele genului chick-lit care sint deja sau doar isi doresc sa fie mame, acest nou roman din seria La cumparaturi… este o adevarata mina de aur.” (Publishers Weekly)

Sophie Kinsella a studiat stiintele politice, filosofia si economia la Oxford. A lucrat ca ziarista specializata pe probleme financiare. Romanele care o au drept personaj principal pe Rebecca Bloomwood, o shopaholica inraita, au cunoscut un succes imens si au fost traduse in peste treizeci de limbi. Din aceasta celebra serie, la Editura Polirom au aparut pina acum Ma dau in vint dupa cumparaturi (2000; Polirom, 2004, 2006), Goana dupa cumparaturi la New York (2001; Polirom, 2005, 2007), La cumparaturi in rochie de mireasa (2002; Polirom, 2005, 2006) si La cumparaturi cu sora mea (2004; Polirom, 2006). In ultimii ani, galeria indragitelor sale eroine s-a imbogatit cu nastrusnica Emma Corrigan din Poti sa tii un secret? (2003; Polirom, 2006) si cu ambitioasa Samantha Sweeting din Supermenajera (2005; Polirom, 2007), romanele ale caror protagoniste sint acestea caracterizindu-se prin acelasi amestec savuros de farmec, umor si optimism care au facut din Sophie Kinsella „maestra de necontestat a genului chick lit“ (The New York Post).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *