La Editura RAO au inceput doua luni de reduceri ca la carte!

Editura RAO implineste 15 ani de prezenta neintrerupta pe piata romaneasca de carte, iar cititorii sunt invitati sa descopere surprizele pregatite cu ocazia acestei aniversari.

Dupa 15 ani, tot prieteni!
De 15 ani, zi de zi, citim, corectam, punem in pagina si ne ingrijim sa plece cu bine spre cititor romane, volume de eseuri, memorii, biografii, carti de arta, enciclopedii. Prin mainile noastre au trecut milioane de foi. Am “imblanzit” mii de fraze alambicate. Am cantarit mii de formulari pana am ajuns la cea potrivita. Am construit drumuri spre bibliotecile romanilor pentru sute de autori de la noi sau din lumea larga. Am pus atata pasiune in munca noastra, incat cartile RAO se disting de la prima vedere. Si ne mandrim cu faptul ca, in acesti 15 ani, am castigat prieteni. Ne admiram si ne respectam prietenii si ne bucura sa stim ca impartasim cu dumneavoastra implinirea a 15 ani de existenta pe piata romaneasca de carte.
Va multumim!
Echipa RAO

Cauta in librarii bulina rosie!
In perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2008, preturile cartilor Editurii RAO vor fi reduse cu 15 procente. Discountul este semnalat in librariile partenere prin bulina rosie lipita pe carti. In promotie sunt incluse toate titlurile Editurii RAO indiferent de anul aparitiei, format sau domeniu de editare.

Concursuri si premii pana in decembrie!
Impreuna cu partenerii media, Editura RAO va organiza timp de doua luni concursuri la radio si in presa scrisa.
In luna decembrie, trei iubitori de carte vor primi cate o biblioteca plina cu volume editate de RAO. Trei biblioteci isi asteapta castigatorii, iar primul pas este cautarea talonului saptamanal de concurs in paginile Jurnalului National.
In lunile noiembrie si decembrie, concursuri cu premii constand in carti RAO se vor derula si la radio. Iubitorii de carte sunt asteptati pe frecventele Radio Romania Actualitati si Radio Romania Cultural.
Site-ul editurii, www.rao.ro, va gazdui pana la sfarsitul anului o oferta aniversara: la doua titluri RAO cumparate, al treilea e oferit gratuit, din partea editurii. Titlurile incluse in promotie se vor modifica periodic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *