Lansare ”Vis de copil”

Duminica, 29 noiembrie, ora 13:30 – la Salonul de Carte pentru Copii Ion Creangadin cadrul Targului International Gaudeamus – Carte de invatatura, Fundatia Noi Citim va invita la lansarea cartii unicat Vis de copil.

Vis de copil este un proiect artistic ce a oferit ocazia unor copii de etnie romana si maghiara, cu talent la desen si scris, de a isi exprima gandurile si iubirea de frumos prin cuvinte si culori. Desenele si poeziile lor au fost stranse in cartea Vis de copil, obiect de arta unicat.

Dupa lansarea sa la Targul International Gaudeamus – Carte de invatatura, cartea Vis de copil va fi promovata prin tara in cadrul unei caravane ce isi propune sa sustina dialogul intercultural roman-maghiar.

Intregul program s-a derulat sub patronajul Fundatiei Noi Citim, cu ajutorul Institutului Cultural Roman de la Budapesta si sponsorizat de Cosmetics Oriflame Romania. Pentru mai multe detalii, Fundatia Noi citim va asteapta la Targul International Gaudeamus – Carte de invatatura, standul 393, nivelul 7.70.

Alexandra Popa
Tel.: 0754.22.44.99
E-mail: alexandra@noicitim.ro
contact@noicitim.ro
http://www.noicitim.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *